Επίσκεψη της ΝΔ Λάρισας στον Σύλλογο Παιδιών «ΙΑΣΩ»

Δημοσίευση: 07 Απρ 2018 16:42

Επίσκεψη στον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ», πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Χρήστο Καπετάνο, όπου παρέδωσαν στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λιούσα Δημήτριο, τρόφιμα, παιχνίδια και ένα συμβολικό πόσο για τους μικρούς αγωνιστές της ζωής και τις οικογένειές τους, που δίνουν μια γενναία μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο.


Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου, ευχαρίστησαν τη ΝΟ.Δ.Ε. και όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λάρισας, που για δεύτερη χρονιά είναι δίπλα στον σύλλογο ΙΑΣΩ και τον στηρίζουν. Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Χρήστος Καπετάνος, ευχήθηκε καλές γιορτές στα παιδιά και στις οικογένειές τους και σύντομα να βγουν νικητές στον αγώνα της ζωής.
Στη συνάντηση παρέστησαν και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, Βασίλης Βράκας, Ελένη Ξυνοπούλου, Ελ. Αξιόγλου και Γόνη Γανοχωρίτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass