ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 34ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ… ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ανοιγε μαγαζιά, έκλεβε ταμειακές

* Μαζί με συνεργό του που αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ., διέρρηξαν καταστήματα ρούχων, πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κομμωτήριο, ψαράδικο αλλά και καταστήματα με είδη οικιακής χρήσης

Δημοσίευση: 05 Απρ 2018 21:16

Στις ταμειακές μηχανές των καταστημάτων στόχευε 34χρονος Λαρισαίος, ο οποίος μέσα σε περίπου ένα μήνα -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- διέπραξε 16 συνολικά διαρρήξεις και κλοπές για να συλληφθεί τελικά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που μέρες τώρα, βρίσκονταν στα ίχνη του.

Ο 34χρονος διαρρήκτης, που σχετικά πρόσφατα είχε αποφυλακισθεί, ταυτοποιήθηκε για 14 διαρρήξεις σε καταστήματα της Λάρισας για να συλληφθεί στις 3 προχθές τα ξημερώματα αφού νωρίτερα διάρρηξε καφετέρια επί της Ηρ. Πολυτεχνείου, κλέβοντας από την ταμειακή μηχανή, 500 ευρώ.

Καφετέρια στην οποία μετέβη με μηχανάκι το οποίο είχε κλέψει τον περασμένο Μάρτιο από 42χρονο Λαρισαίο. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τον 34χρονο, στο πλαίσιο του αυτοφώρου έξω από το σπίτι του και χθες παραπέμφθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, όπου πήρε προθεσμία για σήμερα προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 34χρονος συνήθως χρησιμοποιούσε κουκούλα για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και, σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., από τις 9 Φεβρουαρίου μέχρι χθες που συνελήφθη - με συνεργό του που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. - είχε διαρρήξει άλλα 14 καταστήματα όπου, «σπάζοντας» τις εισόδους, έκλεβε χρήματα που έβρισκε στις ταμειακές αλλά και 3 φορητούς υπολογιστές.

Μεταξύ άλλων, διέρρηξαν καταστήματα ρούχων, πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κομμωτήριο, ψαράδικο αλλά και καταστήματα με είδη οικιακής χρήσης.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, «ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (3-4-2018) μετέβη με δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε αφαιρεθεί την 18/19-3-2018 από τη Λάρισα, σε κατάστημα – αναψυκτήριο της πόλης, όπου έθραυσε την είσοδό του και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο 34χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ στη Λάρισα και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 34χρονος, μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 09-02-2018 έως 23-03-2018, διέπραξαν συνολικά 14 διαρρήξεις - κλοπές καταστημάτων στη Λάρισα, από τις οποίες αποκόμισαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.260 ευρώ και τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass