Κηδεύτηκε παραμονή της γιορτής της

• Η πρώην γραμματέας της Κοινότητας Δρυμού Ελασσόνας

Δημοσίευση: 02 Απρ 2018 18:16

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

«Εφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών η πρ. γραμματέας της Κοινότητας Δρυμού Ελασσόνας Βάια Σερετίδου - Παγγέα, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια.


Η είδηση ξάφνιασε τη μικρή κοινωνία της Ελασσόνας, αφού λίγες ημέρες πριν η εκλιπούσα, ήταν παρούσα στα κοινωνικά «δρώμενα» της πόλης.
Άτομο πρόσχαρο και ευγενικό, ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή, αφού θήτευσε για πολλά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και εξυπηρέτησε τη γενέτειρά της, κατέγραψε αθόρυβα τη δική της παρουσία στις δράσεις και πρωτοβουλίες της ενορίας του μητροπολιτικού ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας και όχι μόνο.
Ήταν σύζυγος του πρ. γραμματέα Κοινοτήτων της επαρχίας Ελασσόνας Αναστασίου Σερετίδη και μητέρα του προέδρου της ΔΕΥΑ Ελασσόνας Ανέστη Σερετίδη και της εκπαιδευτικού Παρθενόπης Σερετίδου – Παντόλμου.
Στην Εξόδιο Ακολουθία, που τελέσθηκε στον μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας χοροστάτησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων και συλλειτούργησαν ο αρχιμανδρίτης π. Παΐσιος Μπίσμπας και οι ιερείς π. Νικόλαος Πνευματικός, π. Δημήτριος Σερετίδης με τον διάκονο π. Ευάγγελο Σαμαρά.
Μιλώντας ο μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, τόνισε, ανάμεσα στα άλλα: «Ήταν ένα ζωντανό μέλος αυτής της ενορίας και της τοπικής Εκκλησίας. Έδινε ζωή σε αυτή την ενορία. Δεν είμαστε μόνιμοι. Είμαστε προσωρινοί. Αυτή η ζωή είναι ένα ξενοδοχείο για όλους μας. Η αδελφή μας Βάια θα εορτάσει τα ονομαστήριά της μαζί με τους Αγγέλους. Έτσι θέλησε ο Θεός. Παράδειγμα καλής και στοργικής συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής. Ξεχώριζε για την καλοσύνη και την ευγένειά της».
Στο τελευταίο «αντίο» για την πρ. γραμματέα της κοινότητας Δρυμού Ελασσόνας έδωσαν το «παρών» o αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ. Παπαδημόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Παιδής, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νικ. Ευαγγέλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρ. δήμαρχος Γιώργος Πασχόπουλος, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, παλαιοί συνάδελφοί της από την επαρχία Ελασσόνας, δημοτικοί υπάλληλοι, δεκάδες επαγγελματίες και πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass