ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στο προσκήνιο τα προβλήματα πολεοδόμησης στα παράλια Αγιάς

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2018 15:20

Τα προβλήματα πολεοδόμησης των παραλιακών περιοχών του Δήμου Αγιάς συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης στο Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη γενική γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ειρ. Κλαμπατσέα.

Στην εποικοδομητική αυτή συνάντηση παρουσιάστηκαν ακόμη προτάσεις για τη χωρική οργάνωση, τις χρήσεις γης, την προστασία περιβάλλοντος και την πολεοδομική ρύθμιση των οικιστικών περιοχών του Δήμου. Επίσης δόθηκαν διευκρινίσεις και κατευθύνσεις οι οποίες θα ληφθούν υπόψη στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των μελετών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Β. Κόκκαλης δήλωσε: «Θέλω να επισημάνω την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των έργων στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Αγιάς, γιατί θα συμβάλουν στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Γνωρίζω προσωπικά τα προβλήματα που υπάρχουν και είμαι αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου και των φορέων για την επίλυσή τους».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο βουλευτής Λάρισας κ. Ν. Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Αγιάς κ. Α. Γκουντάρας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Καταστηματαρχών παραλίων νομού Λάρισας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμιάς Σκήτης και υπηρεσιακοί παράγοντες του αρμόδιου Υπουργείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass