Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Σβήνουμε όλοι τα φώτα… για τον πλανήτη

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2018 19:00

Η «Ώρα της Γης» (Earth Hour - http://www.wwf.gr/earthhour/), η μεγαλύτερη παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης του WWF, θα σημάνει και φέτος, αύριο Σάββατο 24 Μαρτίου, από τις 8:30 μ.μ. ως τις 9:30 μ.μ., οπότε και εκατομμύρια πολίτες, φορείς, κοινότητες και επιχειρήσεις απ’ όλον τον κόσμο θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μία ώρα διαδίδοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα για την επιτακτική ανάγκη προστασίας του πλανήτη μας και της μοναδικής του βιοποικιλότητας.

Ειδικά στην Ελλάδα, η «Ώρα της Γης» θα είναι αφιερωμένη στη θάλασσα και τη μοναδική της ζωή, αφού ειδικά η Μεσόγειος απειλείται έντονα απ’ την κλιματική αλλαγή. Ήδη, πολλοί φορείς και επιχειρήσεις της χώρας μας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Μαζί κι ο Δήμος Αγιάς, η ΔΕΥΑ του Δήμου Αγιάς, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγιάς, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Βελίκας – Σωτηρίτσας και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλίων νομού Λάρισας συμμετέχουν και συντονίζονται με δεκάδες δήμους σε ολόκληρη τη χώρα κατεβάζοντας τους διακόπτες για καλό σκοπό και στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα στη μεγαλύτερη συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης που υπήρξε ποτέ για την προστασία του πλανήτη μας.

Αύριο, λοιπόν, Σάββατο, από τις 8:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ., ο Δήμος Αγιάς θα συσκοτίσει τα δημοτικά κτίρια και θα κλείσει τον δημοτικό φωτισμό. Παράλληλα, καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης.  

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass