ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Συλλήψεις για μεταφορά μεταναστών

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2018 15:25

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, κατελήφθη να μεταφέρει έναν 22χρονο ομοεθνή του, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 38χρονος υπήκοος Συρίας, επίσης οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, κατελήφθη να μεταφέρει έναν 27χρονο ομοεθνή του, καθώς και έναν 26χρονο υπήκοο Παλαιστίνης, οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι τρεις παράτυποι μετανάστες για παράνομη είσοδο στη χώρα. Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα, το συνολικό χρηματικό ποσό των (800) ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass