ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αμαξοστάσιο μετατράπηκε σε χωματερή

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 22:16
Η εικόνα που δείχνει σήμερα το Δημοτικό Αμαξοστάσιο Αμπελώνα Η εικόνα που δείχνει σήμερα το Δημοτικό Αμαξοστάσιο Αμπελώνα

«Σε μια ανεξέλεγκτη χωματερή, η οποία φιλοξενεί απόβλητα κάθε είδους, από ανενεργούς κάδους σκουπιδιών μέχρι σωρούς ξερών φύλλων, που κάτω από τις κατάλληλες κλιματικές συνθήκες κρύβουν κινδύνους μεγάλης πυρκαγιάς, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός υπευθύνου»,

καταγγέλλει ότι έχει μετατραπεί το δημοτικό αμαξοστάσιο του Αμπελώνα ο Αμπελωνίτης γεωργοκτηνότροφος κ. Νίκος Κουβέλας, πρώτος επιλαχών του ψηφοδελτίου του νυν δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στην Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα, ο οποίος ωστόσο έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του σημερινού δημάρχου.

Με επιστολή του χθες στην «Ε» ο κ. Κουβέλας κάνει ευθεία κριτική τόσο στον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση όσο και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσιόπα, αλλά και στον αντιδήμαρχο Αμπελώνα κ. Γιώργο Κουτσοδήμο ότι έχουν εγκαταλείψει εντελώς το αμαξοστάσιο του Αμπελώνα, παρά τα αλλεπάλληλα παράπονα και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των Αμπελωνιτών.

 Επίσης στην επιστολή του στην εφημερίδα ο κ. Κουβέλας σημειώνει ότι: «Το ενδιαφέρον, μάλιστα, είναι ότι η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας του Αμπελώνα και ο αντιδήμαρχος κ. Κουτσοδήμος κατοικούν κοντά στο αμαξοστάσιο, χωρίς να δείχνουν το παραμικρό ενδιαφέρον για την τύχη του.

Βέβαια, η μεταχείριση που δείχνει στο αμαξοστάσιο η δημοτική αρχή δεν μας εκπλήσσει. Οι άνθρωποι αυτοί εγκατέλειψαν τον Αμπελώνα. Το αμαξοστάσιο θα σεβαστούν; Προκαλεί θλίψη, όμως, το γεγονός αυτό, γιατί υποτίθεται πως πρώτη η δημοτική αρχή πρέπει να φροντίζει τους δημοτικούς χώρους, για να δίνει και το καλό παράδειγμα στους δημότες.

Δυστυχώς, φαίνεται πως αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους υπευθύνους».

Και ο κ. Κουβέλας καταλήγει: «Καλά θα κάνουν, όμως, να κοιτάξουν την εικόνα που έχει σήμερα το δημοτικό αμαξοστάσιο Αμπελώνα, μήπως και ευαισθητοποιηθούν, για να πράξουν τα αυτονόητα. Διαφορετικά, ας πάνε στο σπίτι τους, μήπως και γλιτώσει ο Αμπελώνας από τα τραγικά τους σφάλματα».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass