Έκοψαν πίτα οι Βλατσιώτες της Λάρισας

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2018 15:34

Βλατσιώτικα αγιοβασιλιάτικα κάλαντα, ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα ήταν τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Βλατσιωτών Λάρισας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “GRAND METEORA”. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Βασβατέκης, ευχαριστώντας όλους, συμπατριώτες και φίλους, για την παρουσία τους και τη στήριξή τους σε κάθε κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά από ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, και εστιάζοντας στο επιτυχημένο ταξίδι της χορευτικής ομάδας στη Βουδαπέστη, έθεσε τις προτεραιότητες για την καινούργια χρονιά. Στη συνέχεια ο Νίκος Παλιός, με την βαθιά, εκφραστική φωνή του, τραγούδησε τα Αγιοβασιλιάτικα κάλαντα της Βλάστης συνοδευόμενος από τους παρευρεθέντες.

Το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τήρησαν και οι νέοι Βλατσιώτες της Λάρισας και τα μέλη της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της χορευτικής ομάδας, Ευθαλίας Βακατάρη. Η συνάντηση έγινε στο καφέ CITY του συμπατριώτη τους Νικολάου Κολοβέτσιου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass