Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Καλεί τον δήμαρχο Αγιάς να αναλάβει τις ευθύνες του

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 18:22

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Επιστολή, με την οποία καλούν τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα να αναλάβει τις ευθύνες του για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι κακοκαιρίες που τον φετινό χειμώνα έπληξαν την περιοχή, έστειλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δώτιον Πεδίον», της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς.
Η επιστολή έχει ως εξής:


«Ο τόπος μας περνάει ακόμη έναν δύσκολο χειμώνα, αποτέλεσμα τόσο της έντονης βροχόπτωσης όσο και του κακού σχεδιασμού των έργων υποδομής, της καθυστέρησης ή και της απουσίας πολλών από αυτά. Έχει ένα δίκιο ο δήμαρχος να εκνευρίζεται από την κριτική που του ασκείται. Δεν φταίμε εμείς όμως αν, ως θεία δίκη, η κορύφωση των καιρικών φαινομένων συνέπεσε με την ημέρα του απολογισμού του δημάρχου Αγιάς. Ούτε ήμασταν εμείς που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε όλα αυτά που έχουν γίνει.
Χρόνος για την αναζήτηση των ευθυνών σίγουρα θα υπάρξει αργότερα. Προς το παρόν, πρέπει όλοι με σοβαρότητα και ψυχραιμία να αγωνιστούμε για το καλό του τόπου, την ασφάλεια των πολιτών και τη διαφύλαξη των περιουσιών τους. Είμαστε πάντα πρόθυμοι για συνεργασία, το έχουμε αποδείξει ουκ ολίγες φορές και θέτουμε, όπως είναι φυσικό και απαραίτητο, τους εαυτούς μας στη διάθεση του Δήμου και των δημοτών. Εμείς το αποδεικνύουμε καθημερινά με ενέργειες, τόσο του επικεφαλής της παράταξης όσο και των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων. Τα τηλέφωνά μας τα έχετε.
Αυτός που συστηματικά αποφεύγει κάθε είδους συνεργασία, είστε εσείς κύριε δήμαρχε. Τα περί μικροπολιτικής τα επιστρέφουμε. Σταματήστε επομένως να κρύβεστε πίσω από τα καιρικά φαινόμενα και αναλάβετε τις ευθύνες σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass