Συνελήφθη με 4,3 κιλά χασίς

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2018 15:50

Στα διόδια της Ανάληψης, στην Εγνατία Οδό, συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 77χρονος Θεσσαλονικιός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., «ο 77χρονος κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 1.060 γραμμαρίων. Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργηθήκαν στην οικία του και σε βοηθητικό χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Έντεκα ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 3.214 γραμμαρίων, μία συσκευασία με μείγμα κάνναβης – καπνού βάρους 31 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων, πέντε ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή, τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες αφορολόγητου καπνού συνολικού βάρους 932 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι με μήκος λάμας 7 εκατοστών και το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass