Ο Δ.Σ. ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΧ. ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

«Ο κ. Κομήτσας υποστηρίζει Καραλαριώτου από το 2002»

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 15:41

Με μια σκληρή επιστολή ο Αχιλλέας Χατζούλης απαντά σε όσα του είχε προσάψει χθες με σχόλιο στα ‘’Ψ’’ ο επί σειρά θητειών πρώην δήμαρχος Κιλελέρ.

Χρεώνοντάς του διαρκώς πολιτικές παλινωδίες στο παρελθόν, ο πρόεδρος ΚΔΕΚ Δήμου Κιλελέρ και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέο Κιλελέρ» του Θαν. Νασιακόπουλου, καταγγέλλει τον Ρίζο Κομήτσα -«αγωνιστή» του ΠΑΣΟΚ τον χαρακτηρίζει- ότι από το 2002 υποστηρίζει στις αυτοδιοικητικές εκλογές τη Ρ. Καραλαριώτου σε συνδυασμούς που υποστήριζε η ΝΔ. Και χρεώνοντας στον Ρ. Κομήτσα λαϊκισμό και ψεύδη, ο Αχ. Χατζούλης αφήνει αιχμές για προσωπικά συμφέροντα και οφέλη.
Αναλυτικά στην επιστολή του ο εκ Νικαίας δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας αναφέρει τα ακόλουθα: «Αγαπητέ ψιθυριστή, σχετικά με το σχόλιο του κ. Κομήτσα που δημοσιεύθηκε στη στήλη σας χθες, δηλώνω με σαφήνεια τα παρακάτω: Την όποια μου διαδρομή, αυτοδιοικητική ή συνδικαλιστική, πριν την πιάσει στο στόμα του ο εν λόγω κύριος καλό είναι να πλένει πρώτα από όλα το στόμα του με το καθαρό νερό που τρέχει πλέον από τις βρύσες σε όλο τον Δήμο Κιλελέρ. Εκτός κι αν έχει εθιστεί στο νερό της υδροφόρας με το οποίο τροφοδοτούσε για όλα τα χρόνια της δημαρχιακής του θητείας ολόκληρους οικισμούς του Δήμου.
Οι «μεταπτυχιακοί και επαγγελματικοί τίτλοι» του κ. Κομήτσα που αποκτήθηκαν ξεκινώντας από το γραφείο υπουργού της Νέας Δημοκρατίας αρχικά και μετά την Αλλαγή και την έλευση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1981 στο γραφείο υπουργού του ΠΑΣΟΚ και από το 2002 στο γραφείο της κας Καραλαριώτου, μόνο ζάλη μου προκαλούν εξ αιτίας της συνεχούς παλινωδίας του κατόχου τους.
Συνεπής στις πολιτικές μου ιδέες στήριξα φανερά και με παρρησία τις υποψηφιότητες του Β. Έξαρχου και της Λ. Λιακούλη στις νομαρχιακές εκλογές, όταν ο «αγωνιστής» του ΠΑΣΟΚ πρότρεπε, κάνοντας χρήση της δημαρχιακής του ιδιότητας, πολίτες να ψηφίζουν εν κρυπτώ και παραβύστω την κα Καραλαριώτου. Αν αντέχει να αναμετρηθεί με την αλήθεια ας ανατρέξει στα εκλογικά αρχεία του Πρωτοδικείου Λάρισας. Οι αριθμοί των ψήφων λένε την απόλυτη αλήθεια.
Σχετικά με το «προσωπικό συμφέρον», κοίτα ποιος μιλάει! Αυτός που εργάστηκε λίγα χρόνια σε δημόσια υπηρεσία, όπου τοποθετήθηκε στη δεκαετία του 1970, και ως πρόεδρος Κοινότητας αρχικά και δήμαρχος στη συνέχεια για 20 χρόνια επιβάρυνε το ελληνικό δημόσιο με δύο και επιπλέον μισθούς μηνιαίως (δήμος, υπηρεσία, επιτροπές ΚΕΔΕ ΠΕΔ…) για να δίνει στους συνδημότες του να πίνουν, μέχρι το 2014, νερό από υδροφόρα. Κοντολογίς, τα εισοδήματά μου τα οποία προέρχονται αποκλειστικά, έως και σήμερα, από τη μισθοδοσία της υπηρεσίας μου και τα περιουσιακά μου στοιχεία, τα οποία βαίνουν συνεχώς μειούμενα, όπως αποδεικνύεται στο Ε9 το οποίο προτίθεμαι να προσκομίσω στην εφημερίδα σας προς επίρρωση των λεγομένων μου, καταδεικνύουν την αλήθεια των ισχυρισμών μου.
Όσον αφορά στους συντρόφους μου, μ’ αυτούς που δώσαμε μάχες από την πρώτη στιγμή, συνεχίζω να τους κοιτώ στα μάτια με βλέμμα καθαρό. Θολά είναι τα βλέμματα του κ. Κομήτσα και των όψιμων φίλων και συνεργατών του οι οποίοι κι αυτοί, προφανώς «αυθόρμητα» και χωρίς ιδιαίτερη πρόσκληση, όπως ισχυρίζεται ο εν λόγω κύριος, παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας της κας Καραλαριώτου. Όλοι μαζί είδαν φως και μπήκαν…
Ρίζο, και ψεύδεσαι και λαϊκίζεις και το ξέρεις. Εν κατακλείδι. Εγώ είμαι απόφοιτος Λυκείου, εσύ είσαι απόφοιτος Γυμνασίου, έτσι για να αποδίδουμε «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ». Δεν πρόκειται για το συγκεκριμένο θέμα να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου. Καληνύχτα και καλή τύχη…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass