ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γιορτινή εκδήλωση Εφέδρων Αξιωματικών

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 16:01

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας, στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας (ΛΑΦ), με τη συμμετοχή μελών και φίλων του Συνδέσμου. Την πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος Θεολόγος Σαμαράς, ιερέας της 1ης Στρατιάς.


Παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασ. Κόκκαλης, οι βουλευτές της Ν.Δ. και έφεδροι αξιωματικοί κ. Χρ. Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Λαρισαίων, αντιδήμαρχος, κ. Απόστολος Σουρλατζής, ο εκπρόσωπος του διοικητή της 1ης Στρατιάς, Διοικητής 1ου Κλάδου ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κοτανίδης, ο εκπρόσωπος του Α.Τ.Α. αντισμήναρχος (Ι), Αναστάσιος Πλιούτσας. Παρευρέθηκαν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας «Ελευθερία» Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος ΣΕΑΝ Καρδίτσας Ιωάννης Ντενισιώτης και ο γενναίος πολεμιστής του 1940 στο ύψωμα 731 εφ. ανθυπολοχαγός Λάζαρος Αρσενίου.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας κ. Απόστολος Βερέμης σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στη δράση του Συνδέσμου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Διοργανώσαμε με επιτυχία το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εφεδρων Αξιωματικών, συμμετείχαμε σε όλες τις ημερίδες που έγιναν για το έτος της εφεδρείας και της εθνοφυλακής με προτάσεις για την αναβάθμιση και βελτίωση των Εφέδρων Αξιωματικών. Ξεχωρίζουν η ανάγκη για εκπαιδευμένη και αξιόμαχη εφεδρεία, η διευκόλυνση των εφέδρων Αξιωματικών για την είσοδό τους στις λέσχες, θέρετρα κ. ά και η διατήρηση της νομικής μορφής των ΣΕΑΝ και της ΑΠΟΕΑ (Ν.Π.Δ.Δ.)». Επίσης τόνισε: «Το ήθος του έφεδρου αξιωματικού βλασταίνει από μια ολόκληρη και ευγενική ρίζα, από τον πόνο για την Ελλάδα και από τη βαθιά συνείδηση της προσωπικής του ευθύνης για το παρόν και το μέλλον».
 Ο κ. Βερέμης πρόβαλε την προσφορά του έφεδρου αξιωματικού προς την πατρίδα και την κοινωνία, ενώ καταλήγοντας, απηύθυνε θερμή παράκληση προς τους έφεδρους Αξιωματικούς που υπηρετούν σήμερα την εφεδρική ιδέα «να συνεχίσουν την ανιδιοτελή προσφορά προς την κοινωνία και την πατρίδα με την πεποίθηση ότι είμαστε οι στυλοβάτες της εθνικής ζωής, φύλακες του έθνους μας και ποιμένες της ελευθερίας και της δημοκρατίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass