ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Τ.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Κέντρο Κοινότητας στον Πλατύκαμπο

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2018 15:45

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κιλελέρ συνάντηση των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου με το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Κιλελέρ, που στεγάζεται και λειτουργεί στον Πλατύκαμπο.


Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι πρόεδροι για την ύπαρξη της νέας αυτής δομής, η οποία είναι έργο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αφού προηγήθηκε εισήγηση του αντιδημάρχου Κ. Φιλιππούλη, με γενικές πληροφορίες που αφορούν στο έργο, στη συνέχεια οι υπάλληλοι του Κέντρου (μία κοινωνική λειτουργός και μια ψυχολόγος) παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους το σκοπό δημιουργίας αυτών των κέντρων, που είναι να προσεγγίσει ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε κοινωνικό αποκλεισμό ή απειλούνται από αυτόν και βασικό αίτιο αυτής της κατάστασης είναι η αδυναμία επικοινωνίας και ενημέρωσής τους (εξαιτίας π.χ. χαμηλού μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου, κοινωνικού ρατσισμού κλπ).
Επισημάνθηκε επίσης ότι θα πρέπει να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι τοπικές κοινωνίες, οι δυνητικά ωφελούμενοι αλλά και οι υπηρεσίες και φορείς, ως προς τους στόχους των δράσεων του Κέντρου Κοινότητας.
Στο τέλος της συνάντησης διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να ενημερωθούν για τη δημιουργία, λειτουργία και τον σκοπό ύπαρξης αυτής της δομής.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Ι. Κουκούτσης, Ι. Μπακαλόπουλος, Ι. Πινάκα και Χ. Τσιχίτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass