ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

«Αγριεύει» ο καιρός…

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2018 16:55

Έντονες βροχοπτώσεις και άνεμοι που θα αγγίξουν τα 8 μποφόρ, θα πλήξουν σήμερα τα παράλια του νομού Λάρισας, ενώ νοτιοανατολικοί άνεμοι θα ωθήσουν το θαλάσσιο υδάτινο στοιχείο προς τη στεριά!

Παράλληλα, έντονα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην πόλη της Λάρισας, με πτώση μεγάλης ποσότητας βροχής, μετά το μεσημέρι και μέχρι τις βραδινές ώρες.

Επίσης, χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά χωριά, σε υψόμετρο άνω των 1.200 μ., σε όλο τον νομό Λάρισας, αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία.

Αυτά αναφέρει στην «Ε» ο μετεωρολόγος της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) κ. Παναγιώτης Σκριμιζέας, και αναλυτικά επισημαίνει: «Το Σάββατο στην πόλη της Λάρισας, θα υπάρχει συννεφιά και ασθενής βροχή τις πρωινές ώρες, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, θα εκδηλωθεί έντονη βροχόπτωση, που θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ.

Θα ακολουθήσει σταδιακή ύφεση του φαινομένου και βελτίωση του καιρού την Κυριακή με ασθενή βροχή το πρωί.

Πιο έντονα θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα στα ανατολικά παράκτια του νομού Λάρισας, από το Σάββατο το μεσημέρι, όπου προβλέπονται θυελλώδεις άνεμοι 8 μποφόρ και μεγάλες βροχοπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Η θερμοκρασία στη Λάρισα το Σάββατο, θα κυμανθεί στους 7 με 8 βαθμούς Κελσίου και την Κυριακή θα αυξηθεί στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι του Σαββάτου, στα ορεινά του νομού, αλλά και όλης της Θεσσαλίας γενικότερα και συγκεκριμένα σε υψόμετρο από 1.200 μ. και πάνω».

Σε επιφυλακή, βρίσκεται η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, προετοιμασμένη για τις ανάγκες που θα προκύψουν από το ξέσπασμα των χιονοπτώσεων στα ορεινά.

Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass