Βασίλεψαν στον Αγ. Γεώργιο

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2018 16:48

Σε ένα ευχάριστο κλίμα, με σύμμαχο τον καλό καιρό και με την παρουσία συγχωριανών και φίλων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Κων. Φιλιππούλης και της Δημοτικής Ενότητας Κραννώνα και Νίκαιας Χρ. Τσιχίτας όπως και η πρόεδρος του χωριού Γ. Νανούλη - Λιάπη.
Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους η πρόεδρος έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και στις ιδιαίτερα ξεχωριστές εκδηλώσεις, όπως είναι τα θυρανοίξια του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου που έγιναν παρουσία του μητροπολίτη κ. Ιγνατίου και τα «100 Χρόνια από τη διανομή της γης στους ακτήμονες». Παράλληλα, ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή «που αποτελεί αρωγό των προσπαθειών του συλλόγου». Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Βαρδακούλης, υποστήριξε ότι «ο σύλλογος είναι πλούσιος σε έμψυχο δυναμικό, είναι καινοτόμος και πρωτοπόρος, καθώς με την ενεργή βοήθεια φίλων και μελών προάγει τον πολιτισμό και τη σύσφιξη των σχέσεων των χωριανών. Προάγει το όραμα της δημοτικής αρχής ως ένα πρότυπο του τρόπου λειτουργίας όλων των συλλόγων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass