Προσχωρήσεις στην παράταξη Ροντούλη

* Βραβεύσεις πολιτών και συλλόγων σε εκδήλωση κοπής πίτας

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2018 22:13
Η μεγάλη συμμετοχή συνδημοτών στις δράσεις της παράταξής μας, είναι προάγγελος μεγάλης νίκης στις δημοτικές εκλογές, τόνισε ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» Στ. Ροντούλης Η μεγάλη συμμετοχή συνδημοτών στις δράσεις της παράταξής μας, είναι προάγγελος μεγάλης νίκης στις δημοτικές εκλογές, τόνισε ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» Στ. Ροντούλης

Με σημαντικές παρουσίες, ανακοινώσεις για προσχωρήσεις νέων ανθρώπων στην παράταξη, βραβεύσεις πολιτών και συλλόγων που συνεισφέρουν στην τοπική κοινωνία αλλά και με άλλες παρουσίες με νόημα πραγματοποιήθηκε χθες στις 11.30 το πρωί στο "Εμμανουήλειο" Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης Τυρνάβου «Δράση Πολιτών» με οικοδεσπότες τον επικεφαλής της παράταξης κ. Στέλιο Ροντούλη και τα μέλη της στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου κ. Ανδρέα Ξηρομερίσιο και Θεόδωρο Λάππα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η προσέλευση των Τυρναβιτών στην κοπή της βασιλόπιτας της «Δράσης Πολιτών» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κατασυγκινημένος και καταχειροκροτούμενος ο κ. Στέλιος Ροντούλης αφιέρωσε την εκδήλωση στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία, τονίζοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μένει βουβή μπροστά στα μεγάλα εθνικά θέματα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους αγώνες που δίνει η «Δράση Πολιτών» για τη διαφάνεια στον Δήμο Τυρνάβου, ανακοινώνοντας ότι το σύνθημα της παράταξης στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι το «Φως παντού».

Σημείωσε επίσης ότι η παράταξή του θα συνεχίσει την προσπάθεια για έναν Δήμο Τυρνάβου με συνέχεια, χωρίς κομματικές παρωπίδες και διαιρετικά χρώματα.

Η εκδήλωση, μάλιστα, μετά την ομιλία του κ. Ροντούλη, περιελάμβανε και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ο Σύλλογος «Ελπίς» του Τυρνάβου για την κοινωνική του προσφορά, ο μαραθωνοδρόμος Τσικούρας Νίκος για τις μεγάλες αθλητικές του επιδόσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τιμώντας τη γενέτειρά του τον Τύρναβο, ο γυμναστής Πνάκας Πέτρος για την προσφορά του στον αθλητισμό από το μετερίζι του προπονητή και ο πρώην πρόεδρος του Αργυροπουλίου κ. Στέλιος Τριανταφύλλου για την πολυετή προσφορά του στο Αργυροπούλι και στην Αυτοδιοίκηση.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, όλων των παρισταμένων εστιάστηκε στις προσχωρήσεις στην παράταξη «Δράση Πολιτών» που ανακοίνωσε ο κ. Ροντούλης.

Συγκεκριμένα ο κ. Ροντούλης καλωσόρισε στην παράταξή του τον τοπικό σύμβουλο Ροδιάς κ. Βασίλη Εμμανουήλ, τον υποψήφιο βουλευτή της Κοινωνικής Συμμαχίας κ. Νίκο Κουβέλα, τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων, κ. Αργύρη Μπαϊραχτάρη, τον Αμπελωνίτη πολλά υποσχόμενο στην ενημέρωση κ. Θανάση Κατσάνη και τον Τυρναβίτη επιτυχημένο κτηνοτρόφο κ. Αθανάσιο Τζιαφέτα.

Ο κ. Ροντούλης έκλεισε την εκδήλωση με ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την παράταξή του.

Ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» σημείωσε χαρακτηριστικά: «Οι πολίτες μάς περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους. Η μεγαλειώδης συμμετοχή του κόσμου από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου δείχνει την πολιτική βαρύτητα της «Δράσης Πολιτών» και αποτελεί προάγγελο νίκης στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Οι δημότες βλέπουν μια μικρή επανάσταση να συμβαίνει στον Δήμο με τις παρεμβάσεις της «Δράσης Πολιτών» και εμείς δεν θα τους απογοητεύσουμε. Θα δημιουργήσουμε έναν Δήμο κόσμημα, στον οποίο αξίζει να ζουν οι νέοι ιδιαίτερα του τόπου μας».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, εκ μέρους του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Λάρισας της UNESCO κ. Δήμητρα Κάλα, ο καθηγητής χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Ζαχαρούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης κ. Ανδρέας Ξηρομερίσιος και Θεόδωρος Λάππας και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Ρίζος.

Στην έναρξη της εκδήλωσης οι ιερείς του Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου, του Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου και της Παναγίας του Αμπελώνα π. Γεώργιος, Ιωάννης και Νεκτάριος ευλόγησαν την κοπή της βασιλόπιτας και ευχήθηκαν το καλύτερο στη «Δράση Πολιτών».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε, με μεγάλη επιτυχία, η κ. Μαρία Καλπαχίδη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass