Ο ΑΘ. ΝΑΣΙΚΑΣ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΔΩΝΙ:

«Φτιασιδώνουν τη νύφη η οποία… κακαρίζει»

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2018 22:04

Νέα δεδομένα από χθες στα δημοτικά πράγματα του Τυρνάβου με την ανακοίνωση νέας δημοτικής κίνησης με την οποία 22 δημότες του Δήμου Τυρνάβου καλούν τους συνδημότες τους για κοινή συστράτευση με στόχο τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019.

Άμεση και επικριτική ήταν η αντίδραση του πρώην δημάρχου Τυρνάβου κ. Θανάση Νασίκα απέναντι στην κίνηση και τους είκοσι δύο.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο κ. Νασίκας σημειώνει:

«Το όλο εγχείρημα θυμίζει ξαναζεσταμένη σούπα, σαν αυτή που προσπάθησε άλλος υποψήφιος δήμαρχος να σερβίρει στον λαό του Δήμου Τυρνάβου στο παρελθόν με δημοτικές κινήσεις πολιτών, εκλογές στο Εμμανουήλειο, για να εκλεγεί τελικά αρχηγός αυτός που διοργάνωσε όλο αυτό τον θίασο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ως κεντροδεξιός και κυρίως ως Έλληνας πατριώτης εκπλήσσομαι που προσπαθούν να ενώσουν τον κεντροδεξιό χώρο άτομα που στο παρελθόν είτε συμμετείχαν είτε στήριξαν άλλους συνδυασμούς ίσως και εκτός κεντροδεξιάς. Ορισμένοι από αυτούς φιγουράρουν τα ονόματά τους μέσα στους 22 της δήθεν κίνησης. Είναι γνωστές οι επιδιώξεις τους να λάβουν ανώτατες διευθυντικές θέσεις όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση γι’ αυτό και το σημερινό τους «ενδιαφέρον» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Άλλωστε τη «νύφη» την έχουν ήδη προεπιλέξει μεταφέροντας την, από εδώ και εκεί σε πολίτες του Δήμου Τυρνάβου. Προδόθηκε μόνη της γιατί εδώ και καιρό …κακαρίζει. Τώρα προσπαθούν να τη φτιασιδώσουν μέσα από αυτή την προσπάθεια. Ο λαός του Τυρνάβου όμως δεν τρώει κουτόχορτο και ξέρει καλά ποιοι παρήγαγαν δημοτικό έργο που και σήμερα αναγνωρίζεται απ’ όλους.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά δεν είναι δυνατόν να συμμετάσχω σ’ αυτή την προσπάθεια η οποία έχει ως επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη και υπεύθυνο Θεσσαλίας, τον μεγαλύτερο υβριστή της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή. Οι μάσκες θα πέσουν σύντομα, μετά το Καρναβάλι και σε κάθε περίπτωση όσοι αγωνιστήκαμε ανιδιοτελώς για καλό των συνδημοτών μας δηλώνουμε παρόντες στα δημοτικά πράγματα παρότι μερικοί προσπαθούν άνευ αιτίας να μας βάλουν στο περιθώριο», καταλήγει ο κ. Νασίκας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass