ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Σημαντικός ο ρόλος της γυναίκας

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2018 22:20

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Ο πολύπλοκος ρόλος των γυναικών» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημαρχείου Γόννων, με ομιλητές τις κοινωνικούς λειτουργούς του Κέντρου Κοινότητας κ. Παναγιώτα Κούρτη και Μαρία Καλογήρου.

Συντονίστρια της εκδήλωσης η αντιδήμαρχος και υπεύθυνη για το Κέντρο Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας κ. Γεωργία Τσιόπα η οποία ευχαρίστησε τις γυναίκες της κωμόπολης για την αποδοχή της πρόσκλησης να παρευρεθούν στην εκδήλωση και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας παρουσία του δημάρχου κ. Κώστα Κολλάτου. Ο κ. Κολλάτος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρόνια. Μίλησε για τις νέες δομές του Δήμου και συνέχισε: «Θα είμαστε δίπλα σας ως δημοτική αρχή ,η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή για να εισακούσω οποιοδήποτε πρόβλημα, εισήγηση ή παράπονο».

Και ο κ. Κολλάτος κατέληξε: «Στην σημερινή πολυπολιτισμική κοινωνία, ο ρόλος της γυναίκας ο τόσος σημαντικός μέσα στην οικογένεια γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος, όλο και πιο δύσκολος. Στη διπλή της ιδιότητα ως γυναίκας και συζύγου έχει προστεθεί από τον προηγούμενο αιώνα και η ιδιότητά της ως εργαζόμενης, ενώ η κύρια αποστολή της ως μητέρας, έγινε ακόμα πιο απαιτητική».

Παρόλο τον πολύπλοκο ρόλο της η γυναίκα δεν ξεχνά να συμμετέχει σε τέτοιου είδους δρώμενα και αυτό φάνηκε με το πλήθος γυναικών που παρευρέθησαν στον χώρο του Δημαρχείου. Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια και χορό.

Την κοπή της πίτας ευλόγησαν οι ιερείς του χωριού πατέρες Ιωάννης και Παύλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Σαΐτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ. Γιώργος Μπανιώρας, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Ζάρρας κ.α.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass