Οι υπάλληλοι του ΠΕΚ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2018 15:32

Σε εξαιρετικό κλίμα με την παρουσία του συνόλου των υπαλλήλων, των μελών του Συντονιστικού συμβουλίου και των αιρετών μελών του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου Λάρισας (ΠΕΚ), κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018 στην ταβέρνα «Τα Δέοντα».

Στη συνάντηση, η διευθύντρια του ΠΕΚ κ. Καφένια Μπότσογλου, Καθηγήτρια ΠΤΕΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους.

Γευμάτισαν σε πολύ όμορφο και συναδελφικό κλίμα, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, για αγάπη, υγεία, ευημερία και δημιουργία.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο κ. Αντώνιος Μπλιούμης, σχ. σύμβουλος Π.Ε12.04, υποδιευθυντής Δ.Ε και αναπληρωτής διευθυντής του ΠΕΚ, η κ. Άρτεμις Παπαδημητρίου, σχ. σύμβουλο ΠΕ60, υποδιευθύντρια Π.Ε του Π.Ε.Κ, ο κ. Δημήτριος Λιόβας, εκπαιδευτικός ΠΕ19 αιρετό μέλος Δ.Ε του Π.Ε.Κ, η κ. Αφροδίτη Ξυνοπούλου, εκπαιδευτικός ΠΕ 60 αιρετό μέλος Π.Ε του ΠΕΚ, η κ. Ιωάννα Καλτσογιάννη, διοικητικός ΠΕ1, γραμματέας, η κ. Σοφία Γκουνέλα αποσπασμένη εκπαιδευτικός ΠΕ11 και η κ. Σοφία Παππά αποσπασμένη εκπαιδευτικός ΠΕ06.

Το φλουρί της πίτας «έπεσε» στην εκπαιδευτικό Σοφία Γκουνέλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass