ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΕΛΠΙΔΑ» ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ημέρα τιμής και μνήμης εθελοντών αιμοδοτών

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 16:30
Από την αρτοκλασία στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμπελώνα και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Από την αρτοκλασία στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμπελώνα και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Οι καθιερωμένες πλέον και από το καταστατικό προβλεπόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου «Η Ελπίδα» για την τοπική ημέρα γιορτής και τιμής των αιμοδοτών του Αμπελώνα, που ως γνωστόν είναι η 4η Κυριακή του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκαν και φέτος με επιτυχία.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε ομαδικός εκκλησιασμός των αιμοδοτών στον μητροπολιτικό ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου με επιμνημόσυνη δέηση για τους θανόντες αιμοδότες και αρτοκλασία υπέρ υγείας των εν ζωή αιμοδοτών.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γαζέτας», στον χώρο του άλσους του Αγίου Γεωργίου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου με την καθιερωμένη ευχή για το νέο έτος από τον αρχιερατικό επίτροπο π. Νεκτάριο Φωκίδη.

Τους παρευρισκόμενους αρχικά καλωσόρισε ο γραμματέας του συλλόγου κ. Μάριος Κουκουβίνος. Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Απόστολος Παπαϊωάννου αφού και εκείνος με τη σειρά του έδωσε τις ευχές του, έκανε μία σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες της περσινής χρονιάς καθώς και έναν απολογισμό ευρύτερα για την «Ελπίδα». Παράλληλα ο κ. Παπαϊωάννου έδωσε το στίγμα των δράσεων για το 2018.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής κ. Κώστας Μπαργιώτας, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής, η επιμελήτρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λ. κ. Μαίρη Βασιλούδη, ενώ ο αρχιερατικός επίτροπος Αμπελώνα πρωτ. Νεκτάριος Φωκίδης μετέφερε χαιρετισμό από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Νταβαρούκας, Στέλιος Ροντούλης και Θεόδωρος Λάππας, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Φωτ.: Αθ. Λάκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass