ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Στο επίκεντρο η εργατική τάξη του νομού

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 15:33

Με την προσέλευση αντιπροσώπων των σωματείων πραγματοποιήθηκε προχθές η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.


Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της διοίκησης του ΕΚΛ Τάσος Τσαπλές, αναφέρθηκε αναλυτικά στην πολύμορφη δράση που ανέπτυξε το ΕΚΛ με κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις για δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι (αναφέροντας χαρακτηριστικά παραδείγματα). Ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική τάξη και οι λαϊκές οικογένειες του νομού. Στη συνέχεια πήραν τον λόγο αντιπρόσωποι των σωματείων που μετέφεραν στη γενική συνέλευση την πείρα από τη δράση των σωματείων τους καθώς και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι των κλάδων τους (εμπόριο, επισιτισμός, καθαρίστριες, οικοδόμοι, οι εργαζόμενοι στα τρόφιμα, κ.α). Στο τέλος της συνέλευσης οι αντιπρόσωποι ενέκριναν ομόφωνα το πλαίσιο διεκδικήσεων του ΕΚΛ για το 2018, το ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης «στους φτωχούς μικρομεσαίους αγρότες που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, την πρόταση προς το γενικό συμβούλιο της ΓΣΣΕ για την κήρυξη γενικής πανεργατικής απεργίας στις 14 ή 15 Μάρτη καθώς και τον διοικητικό - οικονομικό απολογισμό».
Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας ο Νίκος Μπαντόγιας και ο Σπύρος Δεμίρης εκ μέρους των ΕΒΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass