ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Απείλησε 18χρονη με μαχαίρι

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 22:20

Μια 18χρονη που εργαζόταν σε περίπτερο απείλησε με μαχαίρι ένας 40χρονος Λαρισαίος προκειμένου να τη ληστέψει. Ο 40χρονος συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για άλλο λόγο καθώς βρέθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης ενώ στο σπίτι του φιλοξενούσε τον 37χρονο φίλο του, που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ. για τη ληστεία σε παντοπωλείο στη Νέα Πολιτεία.

Ο 40χρονος κάτοικος χωριού του Δήμου Κιλελέρ, είναι αυτός που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., την 5η Ιανουαρίου προσπάθησε να ληστέψει νωρίς το απόγευμα, μια 18χρονη εργαζόμενη σε περίπτερο κοντά στην περιοχή του ΟΣΕ.

Ο 40χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνούσε μια υπόθεση ληστείας σε παντοπωλείο στη συνοικία της Νέας Πολιτείας. Δράστης της ληστείας εκείνης ήταν ένας 37χρονος κάτοικος Λάρισας ο οποίος, όπως είναι γνωστό, παριστάνοντας τον πελάτη και με την απειλή μαχαιριού έκλεψε 400 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του μίνι μάρκετ.

Ο 37χρονος βρήκε «καταφύγιο» στο σπίτι του 40χρονου σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ, με τους δύο φίλους να συλλαμβάνονται, ο μεν πρώτος για τη ληστεία ο δε δεύτερος για την κατοχή ναρκωτικών.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ωστόσο ότι ο 40χρονος, νωρίς το απόγευμα της 5ης Ιανουαρίου, με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει, να ληστέψει τη 18χρονη που εργαζόταν στο περίπτερο των γονέων της.

Από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε χθες πως, από «την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάσθηκε μια περίπτωση απόπειρας ληστείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού για το ίδιο αδίκημα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 40χρονος απογευματινές ώρες της 05-01-2018 μετέβη σε περίπτερο στη Λάρισα, στο οποίο εργαζόταν 18χρονη ημεδαπή και με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή».

Να σημειωθεί τέλος ότι η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά και μια απόπειρα κλοπής, που αφορά σε παντοπωλείο. Η απόπειρα σημειώθηκε την ίδια ημέρα, στην ίδια συνοικία αλλά λίγη ώρα αργότερα αφότου εκδηλώθηκε απόπειρα ληστείας στο περίπτερο.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass