ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος ο Στέφ. Κουκουράβας

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2018 15:40
Ο κ. Στέφ. Κουκουράβας Ο κ. Στέφ. Κουκουράβας

Ο υπολοχαγός (ΕΜ) Στέφανος Κουκουράβας επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ). Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε πρόσφατα σε σώμα, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΣΠΕΘ «με φροντίδα και σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος μέλους του διοικητικού συμβουλίου (Δ.Σ) της Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας ΕΜΘ Ανθυπασπιστή Κων. Παπαδούλη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του καταστατικού της, όπως αυτό αναδείχθηκε κατά τις αρχαιρεσίες της 14-1-2018, συνήλθαν τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα εκλέγοντας τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα, τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία και τα μέλη αυτού, με μυστική ψηφοφορία.

Μετά τις υποβληθείσες υποψηφιότητες και τη διενεργηθείσα ως άνω μυστική ψηφοφορία το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ συγκροτείται σε σώμα ως εξής:

Κουκουράβας Στέφανος πρόεδρος, Παπαδούλης Κώστας αντιπρόεδρος, Καρανάσιος Χρήστος γεν. γραμματέας, Τόπας Θεόδωρος αναπληρωτής γεν. γραμματέας, Κυρίτσης Δημήτριος ταμίας και Γκαμπλιάς Νικόλαος, Χαρακοπούλου Αλεξάνδρα, Κολονιώτης Λεωνίδας και Παπαδάκης Σταύρος μέλη».

Με αφορμή την επανεκλογή του, ο κ. Κουκουράβας σε μήνυμά του σημειώνει πως «ευχαριστώ θερμά, όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς επίσης και τα μέλη του νέου Δ.Σ για την επανεκλογή μου, στη θέση του Προέδρου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη τιμή για εμένα.

 Συναισθανόμενος την ευθύνη του θεσμικού μου ρόλου και αναλογιζόμενος τις απαιτήσεις των καιρών, η επανεκλογή μου αυτή με δεσμεύει ακόμη περισσότερο, έναντι όλων των μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, να υπηρετήσω ακόμη πιο ενεργά την Ένωση, με αίσθημα συνέπειας, σοβαρότητας, ευθυκρισίας και αξιοκρατίας.

 Στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που διανύουμε, το νέο Δ.Σ, οφείλει να λειτουργεί συντονισμένα και αποφασιστικά με γνώμονα τον συνάδελφο, με ανυπόκριτο σεβασμό απέναντι στα μέλη. Προς αυτή τη θετική κατεύθυνση δεσμεύομαι να εργαστώ και πάλι ανιδιοτελώς, με όλες μου τις δυνάμεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass