Η ΑΡΙΑΝΝΑ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ «ΕΦΥΓΕ» ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

Θάνατος Λαρισαίας στην Ιταλία «γεννά» ερωτηματικά

* Είναι κόρη του Ιωάννη και ανιψιά του πρώην διευθυντή της Β'/βάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Θύμιου Ακριβούλη από τη Νίκαια

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2015 8:11

 

Ο θάνατος μιας γυναίκας με λαρισινή καταγωγή στην Ιταλία «γεννά» πολλά ερωτηματικά στη γειτονική χώρα. Ο λόγος για τον χαμό της 38χρονης Αριάννας Ακριβούλη που έχει καταγωγή από τη Νίκαια και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης και συγκεκριμένα κατά την απορρόφηση του ωοθυλακικού υγρού.

Για την απώλεια της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η εισαγγελία του Μπάρι ξεκίνησε έρευνα και δυο γιατροί του νοσοκομείου του Κονβερσάνο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η γυναίκα, έλαβαν κλήση σε απολογία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Παράλληλα, έρευνα ξεκίνησε και το υπουργείο Υγείας καθώς η αρμόδια υπουργός, Μπεατρίτσε Λορεντσίν, απέστειλε στο Κονβερσάνο της Απουλίας ομάδα ειδικών για να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου της γυναίκας απ' όπου και αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Οι δυο γιατροί, μιλώντας στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξαν ότι ο θάνατος προήλθε από επιπλοκές που ήταν αδύνατον να προβλεφθούν. Παραδέχθηκαν όμως ότι δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την ακριβή αιτία των επιπλοκών αυτών. Αξίζει να τονίσουμε πως η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Έλληνα 83χρονου πατέρα της Αριάννας, Ιωάννη Ακριβούλη και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

* Ο πατέρας της, Ιωάννης Ακριβούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια έχοντας άλλα τέσσερα αδέλφια. Τον Αποστόλη, τον Νικόλαο, την Πολυξένη που δεν είναι εν ζωή και τον Θύμιο Ακριβούλη που διετέλεσε και διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Συγκλονισμένος τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δήλωσε στην «Ε» ο τελευταίος ενώ ανέφερε πως οι πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία είναι ελάχιστες προς το παρόν.

Ο Ιωάννης Ακριβούλης έφυγε για την Ιταλία πριν από πολλά χρόνια με στόχο να σπουδάσει Μηχανολόγος στο Μπάρι. Γνώρισε την Ίντα, η οποία συνταξιοδοτήθηκε ως γραμματέας σε Λύκειο του Μπάρι, παντρεύτηκε και παρέμεινε στην Ιταλία. Μαζί απέκτησαν 4 παιδιά. Την Μαίρη, εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός και ζει στη Ρώμη, την Αλεξάνδρα που είναι επίσης πολιτικός μηχανικός στο Μπάρι και σχετικά με το τραγικό συμβάν δήλωσε στα ιταλικά μέσα πως «είμαστε συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι», τον Χρήστο που διδάσκει σε γερμανικό πανεπιστήμιο και την Αριάννα που ήταν και η μικρότερη. Η Αριάννα ζούσε στο Μπιτρίτο κοντά στο Μπάρι και είχε σπουδάσει την τέχνη της βιβλιοδεσίας. Είχε παντρευτεί πριν από τρία χρόνια.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass