ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Αντικατάσταση δελτίων ταυτότητας

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2018 15:44

Από το Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) διευκρινίζεται πως «σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΑΑΑ όλα τα δελτία ταυτότητας αποστράτου και ελευθέρας εισόδου (μέλη οικογένειας) θα αντικατασταθούν με νέου τύπου.

 Λόγω αντικειμενικών δυσκολιών της γραμματείας αποφασίστηκε: Η αντικατάσταση να γίνει με αλφαβητική σειρά και συγκεκριμένα να ξεκινήσει από όσους τα επίθετα αρχίζουν από Α και Β. Μετά την ολοκλήρωση του Α και Β θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση της ΕΑΑΑ. Όσοι για οποιοδήποτε λόγω απώλεσαν ή θα απολέσουν τα δελτία ταυτότητας ή τις κάρτες εισόδου θα πρέπει τα δικαιολογητικά να συνοδεύονται και με βεβαίωση της αστυνομικής αρχής ότι δηλώθηκε η απώλεια.

Οι αιτούντες την αντικατάσταση των ταυτοτήτων-δελτίων εισόδου θα μπορούν να κρατούν τις παλιές έως την έκδοση των νέων. Για την παραλαβή των νέων δελτίων είναι απαραίτητη η προσκόμιση των παλιών η οποίες θα αποστέλλονται στην ΕΑΑΑ για καταστροφή.

Τα σημερινά δελτία ταυτότητας και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου θα ισχύουν κανονικά έως ότου ολοκληρωθεί πλήρως η αντικατάστασή τους. Όσα δελτία ταυτότητας και κάρτες ελευθέρας εισόδου είναι νέου τύπου, δηλ. έχουν εκδοθεί μετά τις αρχές του 2016 δεν χρειάζονται αντικατάσταση.

Εφιστάται η προσοχή των μελών στην ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται και ιδιαίτερα των ορφανικών σχετικά με το Βαθμό του/της συζύγου, που πρέπει να είναι ο πραγματικός αποστρατευτικός βαθμός και όχι αυτός που αναφέρεται για την απονομή μερίσματος» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται ότι όλα τα δικαιολογητικά και οι οδηγίες συμπλήρωσης είναι αναρτημένα στο: http://www.eaaalar.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=12&Itemid=14

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass