ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Να ζωντανέψουμε ξανά τα χωριά μας»

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 15:56

Τα ήθη και τα έθιμα που αυτές τις μέρες αναβίωσαν στα χωριά της περιφέρειας παρακολούθησε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, που επισκέφθηκε τον Ευαγγελισμό Ελασσόνας.

«Ζωντανεύουν τα χωριά μας αυτές τις Άγιες Μέρες, ξαναγεννιέται το χαμόγελο και η ελπίδα. Οι νέοι γυρίζουν στον τόπο τους, αλλά η επιστροφή μπορεί μέσα από κίνητρα που θα δοθούν από την Πολιτεία να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, για να επενδύσουν όσοι θέλουν στην Περιφέρεια», επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Βόρειας Ελλάδας που αυτές τις μέρες καλύπτει στην περιοχή την παράδοση και τη ζωή στο χωριό. Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη τους παράγοντες της εκπομπής για την πρωτοβουλία της ανάδειξης της αξίας που έχει η ζωή στο χωριό, αλλά και τους κατοίκους των χωριών της Λάρισας, της Ελασσόνας, και γενικότερα της Θεσσαλίας, που πρόβαλαν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους, αναβιώνοντας τα Λοκατσάρια, το Γαϊτανάκι και άλλα ήθη και έθιμα, σε πολλές περιοχές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass