ΣΩΘΗΚΕ 23ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 40 ΜΕΤΡΩΝ

Είχε άγιο και το κινητό του!

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 22:40

Απίστευτη περιπέτεια για 23χρονο Ελασσονίτη, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, τις απογευματινές ώρες.

Ευρισκόμενος σε συγκεκριμένο σημείο (σε πλαγιά με θέα) του λόφου της Ι. Μονής της Παναγίας Ολυμπιώτισσας στην Ελασσόνα για να βγάλει φωτογραφίες, στο ύψος του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου (κοντά στο τοξωτό γεφύρι), άγνωστο πώς, έχασε την ισορροπία του, γλίστρησε και έπεσε («κατρακύλησε») στο βάθος της πλαγιάς, από ύψος περίπου 40 μέτρων! Ακριβώς από κάτω διέρχεται ο Ελασσονίτης ποταμός, σημείο που βρίσκεται στα «Παλιά Σφαγεία» της πόλης.

Το ευτύχημα ήταν πως μετά την πτώση που είχε στο βάθος της πλαγιάς, σε δύσβατο σημείο, έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του και όταν μετά από λίγη ώρα «ξύπνησε» ειδοποίησε συγγενικά του πρόσωπα(αδελφό και εξάδελφο), μέσω του κινητού του τηλεφώνου, που παρά την πτώση… βρέθηκε δίπλα του!

Σήμανε αμέσως κινητοποίηση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και ακολούθησε τις βραδινές ώρες επιτυχημένη επιχείρηση ανάσυρσης του τραυματισμένου από την Πυροσβεστική Ελασσόνας, κλιμάκιο της 8ης ΕΜΑΚ που κλήθηκε εσπευσμένα από τη Λάρισα και το ΕΚΑΒ και μεταφορά του αρχικά στο Κ.Υ. Ελασσόνας. Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Ήδη νοσηλεύεται τραυματισμένος στη Χειρουργική Κλινική και σύμφωνα με ιατρικές πηγές η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και βρίσκεται υπό έλεγχο.

Ο 23χρονος είναι λογιστής, ιδιωτικός υπάλληλος και αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας. Οι γονείς του εργάζονται στο Κ.Υ. Ελασσόνας.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass