ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ο Τύρναβος τίμησε τον πολιούχο Αγιο Γεδεών

* Πλήθος κόσμου στις λατρευτικές εκδηλώσεις

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2017 22:10

O ηλιόλουστος Τύρναβος τίμησε χθες το πρωί με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τον πολιούχο του Οσιομάρτυρα Γεδεών, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, του αντιπεριφερειάρχη, του δημάρχου Τυρνάβου και άλλων αρχών καθώς και πλήθους κόσμου.

Το ευχάριστο της χθεσινή ημέρας ήταν ότι βοήθησε ο καλός καιρός και η συμμετοχή των πιστών στις λατρευτικές εκδηλώσεις ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Στις 8 το πρωί πραγματοποιήθηκε πανηγυρική πολυαρχιερατική θεία λειτουργία και δοξολογία με την παρουσία του φιλοξενούμενου σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και του οικοδεσπότη σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο.

Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε λιτάνευση της Τιμίας Κάρας και της Ιερής εικόνας του Αγίου και αρτοκλασία στην Κεντρική πλατεία της πόλης, όπου στη συνέχεια ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Γεδεών και τα μηνύματα που πρέπει να αντλούμε από τη θυσία του.

Στη χθεσινή πολυαρχιερατική θεία λειτουργία και λιτανεία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές κ. Νίκος Παπαδόπουλος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο διοικητής τους στρατοπέδου Τυρνάβου ΔΕΜΥ συνταγματάρχης Χρήστος Ακριβούλης ως εκπρόσωπος του διοικητού 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη, o υποδιοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου κ. Γιώργος Πατσιαούρας, οι αντιδήμαρχοι κ. Φανή Μπίλιου - Λαγκιόλη και κ. Χρήστος Τσιόπας , Κωνσταντίνος Κουλιός και Γιώργος Μπανταβάνης, ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» κ. Αστέριος Ροντούλης, οι πρόεδροι της τοπικής κοινότητας Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης, των Διαδημοτικών Σφαγείων Τυρνάβου – Λάρισας κ. Ανδρέας Ντάμτσιος, οι πρώην δήμαρχοι Τυρνάβου και Αμπελώνα κ. Αναστασία Ψύρρα, κ. Δημήτρης Κουγιώνης, Σταύρος Δόβας και Νίκος Μαλάκος, ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα και στέλεχος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων κ. Ζήσης Παρλίτσης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επίτιμος πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Τυρνάβου και περιχώρων κ. Θανάσης Τσικριτσής, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass