ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μοντελισμός στο «Πάρκο των Ευχών»

* Η χρονιά θα φύγει με συναυλίες της Ευρυδίκης και των «KOZA MOSTRA»

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2017 15:26

Αυτοκίνητα, αεροπλάνα, άρματα, φιγούρες…, συναρμολόγησαν χθες ομάδες οικογενειών στο «Πάρκο των Ευχών», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε επιμεληθεί η Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας.

Γονείς με τα παιδιά τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λέσχης και συμμετείχαν στη δράση μοντελισμού, δουλεύοντας μαζί κομματάκια μικροσκοπικών φιγούρων, τα οποία προσφέρονταν δωρεάν.

Η κατασκευή των μοντέλων, είχε μικρό βαθμό δυσκολίας, ώστε να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο και η δημιουργία τους.

Η δράση που τιτλοφορούνταν «Make and take», πραγματοποιήθηκε στο «Παιχνιδόκουτο», του πάρκου και οργανώθηκε από τη Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ

Η Ευρυδίκη έρχεται στη Λάρισα, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 19:30 στη Μεγάλη Σκηνή του Πάρκου των Ευχών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Με αφορμή το καινούργιο της άλμπουμ “25 για πάντα” με το οποίο γιορτάζει 25 χρόνια στη δισκογραφία, θα παρουσιάσει γνωστά τραγούδια, όπως: Για Πρώτη Φορά, Το Μόνο Που Θυμάμαι, Μίσησέ με, Πόσο Λίγο Με Ξέρεις, Πυξίδα, Φθινόπωρο Γυναίκας, Αυτό Το Φιλί, Άριστα, Λεπίδες, Δεν Τελειώνουμε Ποτέ και πολλές ακόμα επιτυχίες, σε μια διαδρομή από το χθες μέχρι το σήμερα.

Από τα 70’ς, στα 80’ς, στα 90’ς σε ένα ατελείωτο πάρτι γεμάτο ρυθμό, χορό, τραγούδι, η Ευρυδίκη θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε ενδιαφέροντα mashups με μεγάλες επιτυχίες ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΜΕ «KOZA MOSTRA»

Η αλλαγή του χρόνου στη Λάρισα θα γίνει με τη συναυλία των «KOZA MOSTRA», στην πλατεία Λαμπρούλη, στο Φρούριο, η οποία οργανώνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων. Το γνωστό συγκρότημα θα εμφανιστεί την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 11 το βράδυ.

Οι «KOZA MOSTRA» θεωρούνται από τα σημαντικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2013 κέρδισαν την 6η θέση στη Eurovision με το "Alcohol is free", τραγούδι εμβληματικό, παίχτηκε σ' όλο τον κόσμο, σε live, πλατείες, φεστιβάλ...

Ο βαλκανικός- ska- ρεμπέτικος ήχος, είναι το χαρακτηριστικό τους.

Μετά από εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα και εξωτερικό, οι KOZA MOSTRA ετοιμάζουν τον δεύτερο δίσκο τους.

Το "Γιορτή" έγινε το τραγούδι της ελληνικής σειράς "Εθνική Ελλάδος" του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ δισκογραφούν διασκευασμένες συνθέσεις του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, που τους επέλεξε να ερμηνεύσουν το έργο του με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Συνεργάστηκαν με την Ελένη Βιτάλη στο "Πότε Βούδας πότε Κούδας" και με το μεγάλο αμερικάνικο συγκρότημα "Gogol Bordelo" στο νέο τραγούδι τους, "Requiem".

Στο πλαίσιο της μουσικής εκδήλωσης, στο «Φρούριο», προγραμματίστηκαν ακόμη άναμμα φαναριών, ρίψη πυροτεχνημάτων στην αλλαγή του χρόνου και ευχές του δημάρχου, πριν το κόψιμο της βασιλόπιττας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass