ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αθώοι πρόεδρος του Πατριωτικού και βουλευτής της Χ.Α.

*Για τα επεισόδια του 2010 στην πλατεία Λαού

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2017 22:19
Η επεισοδιακή εκείνη ημέρα μέσα από τις σελίδες της «ΕτΔ» Η επεισοδιακή εκείνη ημέρα μέσα από τις σελίδες της «ΕτΔ»

Αθώους έκρινε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας τον πρόεδρο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Λάρισας Στέλιο Χάμο, τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο και ένα ακόμα άτομο που κατηγορούνταν για τις πράξεις της διακεκριμένης στάσης και απλής στάσης, σχετικά με τα επεισόδια, που έγιναν στην πλατεία Λαού, στις 18 Απρίλιου 2010.

Στο πρώτο δικαστήριο (Τριμελές Πλημμελειοδικείο) είχαν κριθεί ένοχοι και είχαν καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης κατά περίπτωση έως και 2 ετών με αναστολή.

Την ημέρα εκείνη προ 7 ετών, ο Πατριωτικός Σύνδεσμος είχε οργανώσει συγκέντρωση για να τιμήσει τον Γρίβα Διγενή, προτομή του οποίου βρισκόταν στην πλατεία. Μετά την εκδήλωση, οι συγκεντρωθέντες προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθούν προς την Κεντρική πλατεία, όπου πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση, αντιεξουσιαστές. Εμποδίστηκαν από την αστυνομία, ρίχτηκαν και δακρυγόνα και έγιναν συλλήψεις.

«Η Αστυνομική Διεύθυνση Λαρίσης επέτρεψε τους αναρχικούς να πραγματοποιήσουν την αντισυγκέντρωση και συγχρόνως να κάνουν και πορεία, ενώ απαγόρευσε στον Σύνδεσμό μας να κάνει τη νόμιμη πορεία που είχε προγραμματίσει» τόνισε ο πρόεδρος του Πατριωτικού, Στέλιος Χάμος από την πλευρά του και δήλωσε πως είναι «ανακουφισμένος» από την απόφαση.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass