ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Κλειδωμένη πόρτα απέτρεψε ληστεία

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2017 16:45

Μια κλειδωμένη είσοδος απέτρεψε ληστεία, σε πρατήριο  καυσίμων χθες το απόγευμα, από δυο άγνωστους δράστες που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.. Οι παρ’ ολίγον ληστές πήγαν με τα πόδια σε πρατήριο υγραερίου κίνησης στον οδό Ερύμανθου, πίσω από κατάστημα ειδών υγιεινής, στο ύψος του 3ου χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Αθήνας.


Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιχείρησαν να ανοίξουν την είσοδο του γραφείου πρατηρίου, στοχεύοντας προφανώς στις εισπράξεις. Η πόρτα ωστόσο ήταν ασφαλισμένη, με τον έναν από τους δύο δράστες επιδεικνύοντας  ένα πιστόλι, να απαιτεί από τον 31χρονο υπάλληλο του πρατηρίου να ξεκλειδώσει την είσοδο. Ο 31χρονος δεν έχασε την ψυχραιμία και βγαίνοντας από πλαϊνή είσοδο που οδηγεί σε κατοικία, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη αλλά και την ΕΛ.ΑΣ.. Με τους δύο δράστες να εγκαταλείπουν τον χώρο, επίσης πεζή, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι αλλά και το «απόμερο» της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass