ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

«Το κέρδος οδηγεί σε ιατρικό Μεσαίωνα»

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2017 22:21

«Η τεράστια νοσηρότητα προκλήθηκε και προκαλείται από ανθρωπογενή και όχι φυσικά αίτια, προκειμένου να πλουτίζει η τριμερής ανίερη συμμαχία της "καθεστωτικής επιστήμης", των κυβερνώντων και των εταιριών τροφίμων και φαρμάκων» τονίσθηκε σε εκδήλωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) με θέμα «Μνημόνια, υγεία, διατροφή, περίθαλψη».

Η εκδήλωση, που έγινε χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο, άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο συντονιστής του ΕΠΑΜ στη Λάρισα, Πέτρος Ιωάννου ενώ στο θέμα αναφέρθηκαν με εισηγήσεις τους, ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Συμβουλίου για τις Γερμανικές πολεμικές οφειλές και συντονιστής του Πανεπιστημονικού Μετώπου της Χώρας - Απόδημου Ελληνισμού, Ανδρέας Γιαννουλόπουλος και ο καρδιολόγος, πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών του ΓΝΛ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Σχέδιο Β΄ του Αλέκου Αλαβάνου, Λάμπρος Καραγιώργος.

Όπως τονίσθηκε στην εκδήλωση «οι άνθρωποι στη χώρα μας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα βρίσκονται δυστυχώς σε έναν πνευματικό αλλά και ιατρικό Μεσαίωνα.

Καθώς μεθοδευμένα και με δολιότητα προκειμένου να πλουτίζουν κάποιες κοινωνικές ομάδες, δηλαδή οι κυβερνώντες, οι επιστήμονες που συνεργάζονται με τις εκάστοτε παράνομες και άνομες κυβερνήσεις, το βιομηχανοοικονομικό μπλοκ και οι τράπεζες, έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα Μεσαίωνα, όπου όλες οι αρρώστιες έχουν αυξηθεί υπέρμετρα και σε σημείο να μιλάμε για επιδημίες σε όλα τα νοσήματα καρκίνος, καρδιαγγειακά, εμφράγματα, εγκεφαλικά, νευροψυχιατρικά όπως alzheimer, άνοια, κατάθλιψη, αυτοκτονίες, μανιοκατάθλιψη, σε νοσήματα άγχους ένεκα της οικονομικής κρίσης, αυτοάνοσα νοσήματα, σακχαρώδης διαβήτης, παχυσαρκία, αυτισμός και άλλα.

Για να μειωθούν τα ογκολογικά νοσοκομεία και ο καρκίνος πρέπει να αλλάξει τώρα ο τρόπος καλλιέργειας της γης και ο τρόπος παραγωγής και επεξεργασίας των τροφίμων, διότι η υγεία των ανθρώπων ξεκινάει από το έδαφος».

Με τους ομιλητές να προσθέτουν ότι «οι αρρώστιες και οι θάνατοι από τη βιομηχανική ρύπανση μπορούν να ελαχιστοποιηθούν αν οι ρυπογόνες βιομηχανίες υπακούσουν στις οδηγίες των επιστημόνων και υιοθετηθούν οι νόμοι και οι κανόνες προστασίας του αέρα του εδάφους και των υδάτων».

Τονίζοντας ότι «οι αρρώστιες και οι θάνατοι που προκαλούνται από τη νόσο του άγχους και του στρες είναι καθαρά πολιτικοοικονομικής αιτιολογίας. Ο πνευματικός και ιατρικός μεσαίωνας, τον οποίο βιώνουμε, είναι χειρότερος από τον παλαιό και οφείλεται στο ότι το περιεχόμενο των σπουδών σε σχολεία και σε πανεπιστήμια έχει μεθοδευτεί κατά τέτοιον τρόπο έτσι ώστε αντί να φωτίζονται οι νέοι, συσκοτίζονται. Έχουν αποκρύψει τη γνώση και την έχουν παραποιήσει.

Η τεράστια νοσηρότητα και το υπέρογκο κόστος σε χρήματα, που πρέπει να καταβάλλουμε καθημερινά για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν έχει τέλος. Η τεράστια αυτή νοσηρότητα προκλήθηκε και προκαλείται, δηλαδή οφείλεται σε ανθρωπογενή αίτια και όχι σε φυσικά αίτια, προκειμένου να πλουτίζει η τριμερής ανίερη συμμαχία της "καθεστωτικής επιστήμης", των κυβερνώντων και των εταιριών τροφίμων και φαρμάκων».

«Σήμερα» υπογράμμισαν οι ομιλητές «δεν έχουμε Ιπποκράτεια πρόληψη ασθενειών, αλλά πρόκληση ασθενειών. Ότι η μόνη θεραπεία και αντιμετώπιση αυτής της ζοφερής και πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε, όπου το 80-90 % του ελληνικού πληθυσμού να ασθενεί και να υποφέρει είναι: Η χώρα μας να βγει άμεσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία επιβάλλει τη χημική Γεωργία, τα φυτοφάρμακα και την αρρώστια και τον θάνατο.

Ν' αποκτήσουμε δημοκρατία με ελληνικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον βγαίνοντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο ΟΗΕ αναλαμβάνει να υποχρεώσει τη Γερμανία να πληρώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις. Να διαγράψουμε το χρέος σχεδόν στο σύνολό του, διότι είναι παράνομο προϊόν διαφθοράς και τοκογλυφίας.

Να επιστρέψουμε τάχιστα στο Εθνικό μας Νόμισμα για να αποκτήσουμε ανεξάρτητη νομισματική πολιτική και ευελιξία. Να τιμωρήσουμε όλους τους ενόχους για τις αρρώστιες και τον θάνατο, που σπέρνουν καθημερινά με τις παράνομες και εγκληματικές πολιτικές τους.

Όλα αυτά τα μέτρα έχουν χαρακτήρα θεραπευτικό. Τα προτείνουν οι γιατροί. Διότι η κάθε θεραπεία σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, πρέπει να είναι αιτιολογική και επειδή όπως απεδείχθη η νοσηρότητα προκλήθηκε και προκαλείται, δηλαδή οφείλεται σε ανθρωπογενή και όχι σε φυσικά αίτια, η θεραπεία της όλης αυτής μεσαιωνικής κατάστασης δεν είναι φαρμακευτική, αλλά η λήψη των ανώτερων πολιτικο-οικονομικών κανόνων και μέτρων» κατέληξαν οι εισηγητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass