ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με ποιους θα συναντηθεί ο Βασίλης Λεβέντης

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2017 15:00

Στον νομό Λάρισας θα περιοδεύει από σήμερα μέχρι και την Κυριακή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, έχοντας στο πλευρό του τον βουλευτή κ. Γιώργο Κατσιαντώνη. Κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου θα έχει σειρά συναντήσεων με αγρότες, κτηνοτρόφους και συνεταιριστές.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Παρασκευή

- Επίσκεψη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου στις 12.30 το μεσημέρι, με κεντρικά θέματα τη φορολογία στο κρασί, τους ανεπαρκείς ελέγχους για τις αθρόες εισαγωγές φθηνών κρασιών αμφιβόλου προελεύσεως, και άλλα σημαντικά ζητήματα που "φρενάρουν" την ανάπτυξη του κλάδου.

- Αυτοψία σε δενδροκαλλιέργειες και συνάντηση με Διοικητικό Συμβούλιο και παραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Αργυροπουλίου στη 1.30 το μεσημέρι.

- Ανοιχτή συνομιλία με αγρότες, οινοπαραγωγούς και δενδροκαλλιεργητές σε κεντρικό καφέ (Perfect) της Γιάννουλης, με κεντρικά θέματα το εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα, τη φορολογία στο κρασί και άλλα ζητήματα που ταλανίζουν τους παραγωγούς (19.30).

- Καλωσόρισμα του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Αμπελώνα Λάρισας με δείπνο στην περιοχή και συζήτηση, με κεντρικό θέμα τη φέτα (21.30).

* Αύριο Σάββατο

- Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.Χαρίτωνα στις 9.30 το πρωί.

- Συνάντηση με κτηνοτρόφους της επαρχίας Ελασσόνας, και επίσκεψη σε τοπική επιχείρηση κρεάτων και στα σφαγεία της περιοχής στις 11.00 το πρωί.

- Περιοδεία σε χωριά της Ελασσόνας για συζήτηση με αγρότες μετά τις 4 το απόγευμα.

* Μεθαύριο Κυριακή 3-12-2017

- Επίσκεψη στον Συνεταιρισμό Αγροτών Θεσσαλίας "ΘΕΣγη" στις 11 το πρωί, με κεντρικό θέμα την αξία ενίσχυσης των Συνεταιρισμών στην αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας και την εξέλιξη των ευρωπαικών προγραμμάτων.

- Συνάντηση με Νέους Αγρότες, ντοματοπαραγωγούς, και μέλη Συνεταιρισμών των Φαρσάλων σε κεντρικό σημείο της περιοχής, στις 12.30 το μεσημέρι, με βασικό ζήτημα το κόστος παραγωγής (ενέργεια).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass