Τα λείψανα της Αγίας Μαρίνας στο Σαραντάπορο

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2015 18:55

Τα λείψανα της Αγίας Μαρίνας, θα φιλοξενηθούν από το Σάββατο 13 μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουνίου, στον φερώνυμο ιερό ναό στο Σαραντάπορο Ελασσόνας. Σε ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής: «Με πρωτοβουλία του ιερέα, του εκκλησιαστικού συμβουλίου, του συλλόγου των απανταχού Σαρανταποριτών ,του Πολιτιστικού Συλλόγου, της τοπικής κοινότητας και την συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας και του Δήμου Ελασσόνας, τα αποθησαυρισμένα τίμια λείψανα της παρθενομάρτυρος Αγίας Μαρίνας τα οποία φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Αγίων Γεωργίου Ηλίων βορειοανατολικά από το παραθαλάσσιο χωριό Ήλια της Βόρειας Εύβοιας σε απόσταση 13 χλμ. από τα Λουτρά Αιδηψού, το τριήμερο από 13 έως 16 Ιουνίου θα φιλοξενηθούν στον ομώνυμο ναό του χωριού για προσκύνηση από τους κατοίκους όχι μόνον του χωριού και των απανταχού Σαρανταποριτών, αλλά και από τα γύρω χωριά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ελασσόνας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 13 Ιουνίου: Ώρα 19:00 Θρησκευτική τελετή υποδοχής των ιερών λειψάνων υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολις και του δήμου Ελασσόνας, παρουσία των Θρησκευτικών και πολιτικών αρχών. Κυριακή :   Ώρα 07:00-11:00 π.μ. Όρθρος και πολυαρχιερατική θεία λειτουργία, ώρα 19:00 ιερό ευχέλαιο. Δευτέρα: Ώρα 07:30- 10:00 π.μ. όρθρος & θεία λειτουργία. Ώρα 19:00- 21:00 παρακλητικός κανών Αγίας Μαρίνας. Τρίτη :   Ώρα 07:00- 09:00 π.μ. όρθρος & θεία λειτουργία και αναχώρηση αγίας Κάρας.»  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass