Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2017 15:52

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας του ΟΑΕΔ, όπου θα επιδώσει υπόμνημα που απευθύνεται στη διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ. Μ. Καραμεσίνη, στα μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ και την υπουργό Εργασίας κ. Ε. Αχτσιόγλου, με τα αιτήματα για την προστασία των ανέργων και για το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με δικαιώματα. Στην παράσταση καλούνται από το ΕΚΛ να πάρουν μέρος Δ.Σ σωματείων και άνεργοι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου «η παράσταση διαμαρτυρίας του ΕΚΝΛ, θα πραγματοποιηθεί, γιατί σε αντίθεση με όσα ακούμε από την κυβέρνηση, ότι μειώνεται η ανεργία και ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη θα αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο, στον Νομό Λάρισας πάνω από 23.000 είναι οι άνεργοι που είναι καταγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ. Επίσης πολλές χιλιάδες ακόμα είναι αυτοί που πραγματοποιούν ελάχιστα ημερομίσθια σε ετήσια βάση ή εργάζονται με μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass