ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΟΒΑΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ

«Ο πρόεδρος πρέπει να είναι μάχιμος»

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 16:55

Την πίστη του για το ότι ήρθε η ώρα «να γίνει υπέρβαση» από τους δικηγόρους και για το πώς πρέπει να σταθούν «πάνω από κάθε ομαδοποίηση και εξάρτηση από οποιονδήποτε πολιτικό και κομματικό σχηματισμό», εξέφρασε χθες βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος του

Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Θανάσης Τσιοβαρίδης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας που έγινε στο Δικηγορικό Μέγαρο.
«Ζητώ την ψήφο σας χωρίς να ηγούμαι συνδυασμού γιατί πιστεύω ότι στην παρούσα φάση η ομαδοποίηση εύκολα δημιουργεί πόλωση και κλίμα αντιπαλότητας, πολλές φορές δε και εχθρότητας. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος που θα εκλεγεί πρέπει να έχει συνεργάτες όλους τους συμβούλους που εκλέγονται, οι οποίοι μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους και οι αποφάσεις που λαμβάνονται είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία θα μπορούν να είναι προϊόν της ελεύθερης βούλησης των μελών. Ο πρόεδρος θα μπορεί να βλέπει ισότιμα όλα τα μέλη του Δ.Σ. και να μην ξεχωρίζει τους συμβούλους σε ημέτερους και αντιπάλους» ανέφερε συγκεκριμένα.
Ο κ. Τσιοβαρίδης τόνισε πως έχει την εμπειρία και την ικανότητα να εκπροσωπήσει τον Δικηγορικό Σύλλογο «καθώς έχω βιώσει όλα τα προβλήματα της δικηγορικής καθημερινότητος σαν μάχιμος δικηγόρος επί μια 35ετία και με την απόλυτη πίστη ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου είναι λίγο απλώς ψηλότερα από Primus Inter Pares» (σ.σ. πρώτος μεταξύ ίσων). Εν κατακλείδι υπογράμμισε πως «ο πρόεδρος πρέπει να είναι μάχιμος δικηγόρος των ακροατηρίων και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του και να μην εκπροσωπεί τράπεζες και οργανισμούς ελεγχόμενους από το Δημόσιο ή Δήμους. Επίσης να μην παρίσταται σε δικαστήρια κατωτέρου βαθμού (αναφέροντας τα Ειρηνοδικεία, Πταισματοδικεία, Μονομελή, Πλημ/κεία και Πρωτοδικεία) εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις και να αποφεύγει κατά το δυνατόν τις παραστάσεις με αντιδικίες σε όλους τους βαθμούς, ιδίως αυτές που έχουν ενώπιον ακροατηρίου διαδικασία και περισσότερο με οικονομικό αντικείμενο».
Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass