ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ

Γενική συνέλευση και εκλογές

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 16:10

Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος» καλεί τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και στη διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα δύο έτη.

Η συνέλευση, της οποίας θα προηγηθεί απολογισμός πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός, ανταλλαγή απόψεων και προγραμματισμός δραστηριοτήτων του Συλλόγου, θα γίνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 10 π.μ στη αίθουσα του νέου δημαρχείου (Πέτρινο) πάνω από το ΚΕΠ στον Αμπελώνα, ενώ θα γίνει και η παρουσίαση του Ημερολογίου του Συλλόγου για το 2018.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10 π.μ στη αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού δημαρχείου στον Αμπελώνα (πάνω από το ΚΑΠΗ).

Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στο τηλέφωνο 6985-564303, αλλά και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης επιτόπου την ημέρα των εκλογών. Ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτριος Κοντοκώστας διευκρινίζει ότι «για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα δύο έτη δεν θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, ως εκ τούτου δεν θα είναι και υποψήφιος.

Επίσης ευχαριστεί για τη στήριξη που του παρείχαν όλα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου με καλή συνεργασία για τις τρεις διετείς θητείες στη θέση του προέδρου. Ειδικότερα ευχαριστεί όλα τα μέλη των ΔΣ για την προσπάθεια που κατέβαλαν με αγάπη και αυταπάρνηση μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, για την προβολή και την ανάδειξη της γενέτειράς τους, της Σκαμνιάς Ολύμπου, μέσα από εκατοντάδες δράσεις πολιτιστικές-κοινωνικές-αθλητικές και με ελάχιστη έως μηδενική βοήθεια από τους κρατικούς φορείς. Τέλος ευχαριστεί την εφημερίδα «Ελευθερία» για τη θαυμάσια προβολή όλων των εκδηλώσεων και δράσεων του Συλλόγου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass