ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΟΒΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

«Ηρθε η ώρα για την υπέρβαση»

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 16:23

Δήλωση με την οποία εξηγεί γιατί κατέρχεται ως υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας έκανε στην «Ε» ο Θανάσης Τσιοβαρίδης μέσω της οποίας τονίζει πως ήρθε η ώρα για την υπέρβαση.

Συγκεκριμένα η δήλωση είναι η εξής: «Έχω ασχοληθεί με τα συνδικαλιστικά θέματα του ΔΣΛ από την αρχή της δικηγορίας και έχω θητεύσει σε τρεις περιόδους στο ΔΣ του ΔΣΛ (1987 – 90, 2005-8, 2011-14) και μια φορά στην περίοδο 2013 – 2016 του ΔΣ τότε Ταμείο Προνοίας Δικηγόρων Λάρισας.

Στις εκλογές του 2014 ήμουν επικεφαλής της παρατάξεως ριζοσπαστική δικηγορική κίνηση και την εκπροσώπησα στο ΔΣ εκλεγόμενος ως επικεφαλής συνδυασμού με δύο συμβούλους.

Ως μαχόμενος δικηγόρος αντιμετωπίζω καθημερινά όλα τα προβλήματα στα ακροατήρια ιδίως των ποινικών δικαστηρίων και έχω θέσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα των δικηγόρων γενικά αλλά και ειδικά για τον ΔΣΛ έχοντας απόλυτη γνώση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει καθημερινά ο κάθε δικηγόρος.

Κατέρχομαι ως ανεξάρτητος υποψήφιος διότι πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε την υπέρβαση και να σταθούμε υπεράνω κάθε ομαδοποιήσεως και εξαρτήσεως από οποιονδήποτε πολιτικό ή κομματικό σχηματισμό. Ο πρόεδρος πρέπει να έχει συνεργάτες όλους τους συμβούλους που εκλέγονται οι οποίοι μπορούν ελεύθερα να εκφράζουν την άποψή τους και οι αποφάσεις που θα λαμβάνονται είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία να είναι προϊόν της ελευθέρας βουλήσεως των μελών.

Ο πρόεδρος πιστεύω πως πρέπει να βλέπει ισότιμα όλα τα μέλη του ΔΣ και να μην ξεχωρίζει τους συμβούλους σε ημετέρους και αντιπάλους. Η ομαδοποίηση των συνδυασμών, δυστυχώς, δημιουργεί πολύ συχνά, πόλωση και διαίρεση, αντιπαλότητα και πολλές φορές δημιουργεί πολλές εχθρότητες. Πλέον αυτού πιστεύω πως οι όποιες διαφορές υπάρχουν για οποιοδήποτε θέμα, πρέπει να παραμένουν μέσα στο σώμα και με κανέναν τρόπο δεν μπορούν να παραβιάζονται τα interna corporis του συλλόγου και πολύ περισσότερο του ΔΣ.

Όλα τίθενται με γνώμονα το επαγγελματικό συμφέρον και για την ανύψωση του δικηγορικού κύρους» καταλήγει ο κ. Τσιοβαρίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass