«ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ποδηλατώντας... τον Αχίλλειο Αθλο ...ανάποδα

Δημοσίευση: 07 Νοε 2017 22:10

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Ενεργοί Πολίτες» Φαρσάλων την Κυριακή το πρωί με προορισμό τη Βαμβακού Φαρσάλων. Με τίτλο «Ποδηλατώντας... τον Αχίλλειο Άθλο ...ανάποδα» μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να χαρούν μία ακόμη όμορφη διαδρομή 18,5 χλμ.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10.30 π.μ. από το άγαλμα του Αχιλλέα στην πλατεία Δημαρχείου και ακολούθησε ανάποδη διαδρομή από τον ημιμαραθώνιο «Αχίλλειο Άθλο» που διεξήχθη πριν λίγο καιρό στην περιοχή Φαρσάλων.
Οι ποδηλάτες διά της οδού Βόλου έφθασαν στη Ρευματιά Φαρσάλων και μετά την ανασύνταξή τους εκεί, έφθασαν στη Βαμβακού, όπου τους υποδέχθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Βαμβακούς. Μετά τις ομιλίες για την ιστορία του χωριού, τους προσφέρθηκαν νοστιμότατα και πλούσια εδέσματα (πίτες, αναψυκτικά κ.λπ.).
Στην επιστροφή διά της Π.Ε.Ο. Λαρίσης - Φαρσάλων έφθασαν στον Απιδανό ποταμό όπου βρίσκεται το άγαλμα της Θέτιδος που βαπτίζει τον Αχιλλέα και μετά από ολιγόλεπτη στάση τερμάτισαν στην πλατεία Δημαρχείου ολοκληρώνοντας την ποδηλατοβόλτα και δίνοντας ραντεβού για την επόμενη που θα γίνει με προορισμό άλλη περιοχή της επαρχίας Φαρσάλων.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες» Φαρσάλων ευχαριστούν το Α.Τ. Φαρσάλων, τον ιατρό Ερελιάδη και το Σέρβις Ποδηλάτων του Βασ. Ευθυμίου που συμμετείχαν στην ποδηλατοβόλτα και συνέβαλαν στην ομαλή και ασφαλή πραγματοποίησή της.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass