ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ

Μειώθηκε το κόστος των Σφαγείων Τυρνάβου

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 22:26
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Στιγμιότυπο από τη συνάντηση

Η θετική πορεία των Διαδημοτικών Σφαγείων Τυρνάβου – Λάρισας ΔΕΣΠΤΑ, τα τελευταία χρόνια ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Τυρνάβου παρουσία του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και του προέδρου της επιχείρησης κ. Ανδρέα Ντάμτσιου.

Ετσι τα μέλη του προεδρείου του Σωματείου Εκδοροσφαγέων της ΔΕΣΠΤΑ δέχτηκε χθες ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Άρη Μεϊντή, το μέλος κ. Γιάννης Μπότη και τον γραμματέα κ. Γιάννη Ντόμπρη. Παρευρέθηκε επίσης ο κ. Μπότης Απόστολος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΟΕΚ.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης είπε μεταξύ άλλων ότι γίνονται προσπάθειες για μια συνολική και βιώσιμη λύση στη λειτουργία της ΔΕΣΠΤΑ, από κοινού με τον Δήμο Λαρισαίων, που επίσης είναι μέτοχος της Επιχείρησης. Επίσης σημειώθηκε από τον δήμαρχο ότι τα τελευταία χρόνια επιχειρήθηκε και φαίνονται ήδη τα αποτελέσματα επιστροφή της επιχείρησης σε μία κανονική διαχειριστική αντίληψη.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί «κρυψίνοιας και αδιαφανούς διαχείρισης των οικονομικών ζητημάτων της ΔΕΣΠΤΑ», ο δήμαρχος τόνισε ότι τα όποια δεδομένα αφορούν τα οικονομικά στοιχεία εξετέθησαν με κάθε λεπτομέρεια στον δημόσιο απολογισμό του δημάρχου που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, όπου ο καθένας θα μπορούσε να δει πώς κινείται η επιχείρηση.

Από τους εργαζόμενους εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για τη χρονική συγκυρία που επιχειρείται μία εκ νέου υπονόμευση της ΔΕΣΠΤΑ τώρα που αρχίζει η περίοδος αυξημένης κίνησης στη λειτουργία της.

Ο κ. Σαρχώσης ανέφερε επίσης πως αυτόν τον καιρό έχει μειωθεί σημαντικά το κόστος λειτουργίας των Σφαγείων και έχουν γίνει μετατάξεις εργαζομένων στον Δήμο Τυρνάβου και θα συνεχιστούν με σκοπό την ελάφρυνση του εργασιακού κόστους χωρίς απολύσεις.

Από τη συζήτηση προέκυψε τέλος η ανάγκη στήριξης της ΔΕΣΠΤΑ από όλους, ώστε να καταστεί ανταγωνιστική και βιώσιμη επιχείρηση.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass