ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ

Γιορτή για την εθνική επέτειο στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 20:21

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ» και της γιορτής της σημαίας από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ελασσόνας στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Β. Φαρμάκη» του Δήμου Ελασσόνας.


Για πρώτη φορά η σχολική γιορτή πραγματοποιήθηκε έξω από τα όρια του σχολικού συγκροτήματος, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο το σχολείο στην κοινωνία και συνδέοντάς το με την τοπική κοινότητα.
Το βασικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ενάντια στον φασισμό, ενάντια στον ρατσισμό, εξυμνώντας την ελευθερία, την ανθρώπινη υπόσταση και τη διαφορετικότητα. Τη γενική επιμέλεια της γιορτής είχε η φιλόλογος κ. Φιλίτσα Μπακαλοπούλου, συνεπικουρούμενη από τις καθηγήτριες κ. Σταυρούλα – Νεκταρία Κουτίνα, κα Σταματία Κιούση και κ. Άννα Ζηρδέλη, υπό την επίβλεψη του διευθυντή κ. Νικολάου Ταουσάνη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κ. Ι. Καψάλης, η σχολική σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 11ης Περ. Θεσσαλίας κα Κ. Τσιόπα, η Σχολική Σύμβουλος 6ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κα Μ. Παπαδοπούλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ελασσόνας κα Α. Τσιαντέ – Κοντοχρήστου, ο Αντιδήμαρχος Χωροταξίας και Τεχνικών Έργων Δήμου Ελασσόνας κ. Ν. Γκουτζουρέλας, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ελασσόνας, γονείς, συγγενείς και φίλοι.
Οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμο Ελασσόνας για την παραχώρηση της αίθουσας, το φυτώριο «Κήπων Τέχνη» της κ. Χρ. Σαμόλαδου για την προσφορά των φυτών που στόλισαν τον χώρο, τον κ. Μ. Πάκα για την προσφορά χυμών στους μαθητές καθώς και τους αντιδημάρχους Δήμου Ελασσόνας κ.κ. Δ. Λέκκα και Δ. Μπαλούκα για την ευγενική χορηγία του μπουφέ της εκδήλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass