Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ ΚΟΜΗΤΣΑ

«Δίκαιος κριτής θα είναι οι δημότες μας…»

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 15:24

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος απαντώντας στην επιστολή του πρώην δημάρχου Ρίζου Κομήτσα, σημειώνει τα εξής: «Με την παρούσα επιστολή δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται από τούδε και στο εξής να απαντούμε, μέσω του Τύπου, στις πομπώδεις και ανερμάτιστες επιστολές του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Οι όποιες απαντήσεις μας, που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου Κιλελέρ, θα δίνονται στα θεσμικά όργανα, εάν βεβαίως η αντιπολίτευση καταθέτει τις αιτιάσεις της σε αυτά. Επιστολές για το θεαθήναι, «να πω κι εγώ το κάτι τις μου» προσκρούουν στην αμείλικτη, για την αντιπολίτευση, καθημερινότητα. Η αντιπολίτευση πρέπει να το πάρει απόφαση. Ο Δήμος Κιλελέρ άλλαξε πρότυπα διοίκησης, κάνει συνεχή βήματα μπροστά.

Κατανοούμε την αδυναμία της να μας παρακολουθήσει. Πώς να το κάνει άλλωστε όσο μένει εγκλωβισμένη σε παλαιοκομματικές λογικές και μεθόδους εντυπωσιασμού. Ενδεικτικά αναφέρω την «τεκμηριωμένη πρόταση» η οποία κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο από την αντιπολίτευση για περαιτέρω μείωση των ανταποδοτικών τελών. Φαίνεται ότι ο τέως δήμαρχος και η ομάδα του περίμεναν να περάσουν στην αντιπολίτευση για να σκεφτούν και να καταθέσουν «τεκμηριωμένες προτάσεις».

Κλείνοντας καταγράφω το μοναδικό σημείο της επιστολής του επικεφαλής της αντιπολίτευσης με το οποίο συντάσσομαι απόλυτα. Στην εισαγωγή του επιλόγου γράφει κατά λέξη: «Για όλους μας δίκαιος κριτής θα είναι οι δημότες μας…». Συμφωνώ και επαυξάνω τον συλλογισμό του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass