ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη «βρομοδουλειά» του συστήματος

Δημοσίευση: 01 Νοε 2017 16:50

«Η Οκτωβριανή Επανάσταση επιβεβαιώνει με ακλόνητο τρόπο πως, όταν οι εκμεταλλευμένοι αποφασίζουν να σηκώσουν κεφάλι, να τα βάλουν με εκείνους που σε κάθε ιστορική φάση φαίνονται ανίκητοι, τότε μπορούν να φτιάξουν τη δική τους ζωή, να ζήσουν ευτυχισμένοι» τόνισε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Μαρία Γαβαλά μιλώντας σε εκδήλωση της ΚΟΒ Νίκαιας του ΚΚΕ με θέμα «100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση».


Η εκδήλωση έγινε χθες το απόγευμα στο καφέ «Ηδιστον» με την κ. Γαβαλά, να σημειώνει μεταξύ άλλων πως «η Οκτωβριανή Επανάσταση απέδειξε πως στις ταξικές κοινωνίες δεν είμαστε όλοι μια αγαπημένη οικογένεια, αντίθετα υπάρχουν συμφέροντα που βρίσκονται απέναντι, αυτών που παράγουν τα πάντα και δεν τα καρπώνονται και αυτών που παίρνουν τα πάντα χωρίς να κάνουν τίποτα, παρά «κινώντας» μετοχές στο χρηματιστήριο, ζώντας ως παράσιτα. Ότι δεν είμαστε όλοι μια οικογένεια. Αυτοί που κατέχουν τα κλειδιά της οικονομίας σήμερα και τότε βρίσκονται απέναντι από τους παραγωγούς του πλούτου τότε και σήμερα.
Συμπέρασμα διαχρονικό, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο 100 χρόνια μετά, το οποίο ασφαλώς και οι σημερινοί κυρίαρχοι γνωρίζουν καλά, δηλαδή η αστική τάξη με το αλάθητο ταξικό της ένστικτο, τη μεγάλη επαγγελματική της πείρα, στη χειραγώγηση των λαϊκών στρωμάτων, προκειμένου να συνεχίζει απρόσκοπτη τον στρατηγικό της στόχο.
Γι’ αυτό και η στρατηγική του αντικομμουνισμού, είτε είναι επεξεργασμένος, κρατικός, διακρατικός με πακτωλό χρημάτων μέσω ευρωενωσιακών εκστρατειών, είτε είναι ωμός και χυδαίος, είναι πάντα η ίδια: προσπαθεί να πείσει ότι ο καπιταλισμός είναι μονόδρομος, το πολύ - πολύ να παίρνει κάποια μερεμέτια.
Σ’ αυτή τη γραμμή στοιχίζεται και η τακτική των τυχοδιωκτών, οπορτουνιστών, που από τη μια πίνουν νερό στο όνομα του σοσιαλισμού και από την άλλη συκοφαντούν με τον πιο χυδαίο τρόπο τον σοσιαλισμό που οικοδομήθηκε.
Αξιοποιούν την υποχώρηση του κινήματος, τη μαζική απογοήτευση, την αναμονή, που υπάρχει στον κόσμο, χάρη στη «βρομοδουλειά» που βγάζει εις πέρας ο άνθρωπος του συστήματος, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ενοχλεί η μεγάλη προωθητική δύναμη που κρύβουν μέσα τους οι νέες σχέσεις παραγωγής που καταργούν την εκμετάλλευση. Η Σοβιετική Ένωση που ξεκίναγε κυριολεκτικά την οικοδόμηση, από τις λάσπες, και πολύ σύντομα εκτόξευσε την παραγωγικότητα, σύνδεσε τον εργαζόμενο άνθρωπο με τα επιτεύγματα της επιστήμης, των νέων τεχνολογιών» κατέληξε η ομιλήτρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass