ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Πράσινο φως» για το Κέντρο Τουριστικής Προβολής

Δημοσίευση: 01 Νοε 2017 16:37

Πραγματικότητα γίνεται πλέον το Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ελασσόνας μετά την υπογραφή σύμβασης με την ένωση των εταιριών «ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ - TETRAGON ΑΕ» για την υλοποίηση του έργου συνολικού ποσού 231.389,58 € μαζί με τον ΦΠΑ.


Τη χρηματοδότηση του έργου εξασφάλισε ο Δήμος Ελασσόνας από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.
 «Ένα πολύπαθο και σημαντικό έργο για την Ελασσόνα ξεκινάει. Μετά από προγραμματισμένες ενέργειες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση και έτσι το Κέντρο Τουριστικής Προβολής σε λίγους μήνες θα αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του πολιτιστικού και τουριστικού προϊόντος του Δήμου» δήλωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης.
Γενικός σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση δράσεων που αφορούν στον σχεδιασμό και στην οργάνωση υποδομών τουριστικής προβολής/ ενημέρωσης επισκεπτών του Δήμου Ελασσόνας και στην παραγωγή του σχετικού υλικού ερμηνείας περιβάλλοντος.
Αντικείμενα του Έργου αποτελούν:
• Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η κατασκευή και η εγκατάσταση των εκθεματικών επιφανειών, των αναπαραστάσεων και των διοραμάτων – σκηνογραφιών.
• Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η προμήθεια και η εγκατάσταση των απαραίτητων οπτικοακουστικών μέσων και διαδραστικών εφαρμογών.
• Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η προμήθεια και η εγκατάσταση του εξοπλισμού που απαιτείται για τη λειτουργία Εκθετηρίου – Χώρου Υποδοχής.
Το Κέντρο Τουριστικής Προβολής θα εγκατασταθεί στο κτίριο της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο και θα αλλάξει πλέον χρήση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass