ΗΡ. ΓΕΡΟΓΙΩΚΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τρία ερωτήματα αναζητούν απαντήσεις

Δημοσίευση: 01 Νοε 2017 17:34

«Να απαντήσει ο τομέας Παιδείας του Σύριζα Λάρισας σε τρία θέματα των ημερών που άπτονται της αρμοδιότητάς του» ζητά ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας Ηρακλής Γερογιώκας, θέτοντας σε ανακοίνωσή του συγκεκριμένα ερωτήματα.


Αναλυτικότερα ο κ. Γερογιώκας αναφέρει τα εξής: Ο τομέας Παιδείας του Σύριζα Λάρισας πριν μερικές μέρες με δελτίο Τύπου – παρωδία καταφέρθηκε κατά των θέσεων της ΝΔ για την Παιδεία, όπως αυτές διατυπώθηκαν στο προσυνέδριό της στην Πάτρα. Είναι αλήθεια τόσο περίεργο για μια χώρα, η οποία αναγνωρίζει πτυχία ιδιωτικών πανεπιστημίων και χάνει εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό τον χρόνο, να δημιουργήσει ιδιωτικά πανεπιστήμια στο εσωτερικό της θέτοντας η ίδια το κανονιστικό πλαίσιο;
Αυτή η εμμονή στον αρρωστημένο κρατισμό είναι ρητορική παλαιότερων δεκαετιών, ξεπατικωμένη από κομματικά εγχειρίδια του παρελθόντος. Αφού όμως ο τομέας Παιδείας του Σύριζα Λάρισας ξαφνικά αποφάσισε να παρακολουθεί την επικαιρότητα, θα πρέπει να μας απαντήσει σε τρία θέματα των ημερών που άπτονται της αρμοδιότητάς του. Ποια είναι η γνώμη σας για την κατάργηση ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ; Ποια είναι η γνώμη σας για τις ελλείψεις δασκάλων στη Βερδικούσια; Ποια είναι η γνώμη σας για την εκπροσώπηση της Κυβέρνησης στην παρέλαση του Πύργου από τον άλλοτε πολέμιο των παρελάσεων υφυπουργό κ. Μπαξεβανάκη;»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass