ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ:

Τιμήθηκε η επέτειος του «ΟΧΙ»

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2017 22:19

Μαζικά τιμήθηκε στον Δήμο Τεμπών από τον Δήμο και τους πολίτες στην έδρα του Δήμου, το Μακρυχώρι και τα δημοτικά διαμερίσματα, η επέτειος του «ΟΧΙ».

Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου και στη συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων και παρέλαση των μαθητών νηπιαγωγείου -δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου Μακρυχωρίου.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Καλομπάτσιος ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, ο αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Δημήτρης Τσέτσιλας, Γεώργιος Ντόντος και Ιωάννης Βλάγκας, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας, το μέλος τοπικού συμβουλίου Ελάτειας κ.Θεόδωρος Ζάρρας,ο διοικητής της 361 ΠΑΠ αντισυνταγματάρχης Χρυσοβαλάντης Αργυρίου, ο διοικητής του Α.Τ. Τεμπών κ.Προκόπης Χαρισμανίδης, ο διοικητής του πυροσβεστικού σταθμού στη ΒΙΠΕ κ. Στέργιος Ρουμπής, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, διευθυντές, δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων.

Το πανηγυρικό της ημέρας στο Μακρυχώρι εκφώνησε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μακρυχωρίου κ.Δημήτρης Τζιόλης.

Μετά το πέρας την παρέλασης ο δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος παρευρέθηκε και στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο.

ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Ανάλογες και οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο την παρέλαση των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και των προσκόπων και της Φιλαρμονικής του δήμου όπου παρευρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών κ.Μιχάλης Καρατέγος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Πουτσιάκας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Νέσσωνος κ.Κώστας Νταφούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ιωάννης Αργυρίου, Γεώργιος Έξαρχος, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας κ. Γεώργιος Καλότυχος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, εκπρόσωπος του Α.Τ. Τεμπών, διευθυντές, δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων .

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass