ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

«The lavender shop» στον πεζόδρομο της Κούμα

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2017 16:45

Με το ευχάριστο, χαλαρωτικό άρωμα της λεβάντας, ευωδίασε η πόλη. Το πρώτο «Lavender shop» άνοιξε χθες το απόγευμα στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην οδό Κούμα 9. Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος οι Λαρισαίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα φυσικά καλλυντικά της Alpha Lavender.


Πρόκειται για προϊόντα αποκλειστικά με λεβάντα βιολογικής καλλιέργειας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα σαπούνια της εταιρίας είναι μακράς ωρίμανσης για να διατηρούν για μεγάλο χρονικό διάστημα το άρωμά τους. Όλα τα προϊόντα που θα βρει ο καταναλωτής στο «Lavender shop» είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά.
«Η Alpha Lavender επέλεξε να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη Λάρισα εξαιτίας του ανεπτυγμένου βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της, των εμπορικών καταστημάτων της που δραστηριοποιούνται στους τρεις πεζοδρόμους της αλλά και για να αναδείξει την καλλιέργεια της λεβάντας στους αγρότες της περιοχής», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Lavender shop» Κώστας Ντανίκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass