Η ΦΑΙΔΡΑ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣΛ: ΜΑΣ ΑΠΕΠΕΜΨΕ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ:

«Βγείτε έξω, εγώ είμαι ο Κατσαρός…»

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2017 16:22

Αναληθείς δηλώσεις αλλά και έλλειψη ψυχραιμίας και ευγένειας χρεώνει στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Δημ. Κατσαρό, η Φαίδρα Γκάγκα, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, σχετικά με το μεταξύ τους επεισόδιο, αναφορά στο οποίο έγινε αρχικά σε ρεπορτάζ της εφημερίδας και εν συνεχεία με σχόλιο χθες στα ‘’Ψ’’ όπου αναφέρθηκαν και τα ονόματα των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά η Λαρισαία δικηγόρος σημειώνει: «Καθήκον και υποχρέωση των μελών ενός ΔΣ είναι η προάσπιση των συμφερόντων όλων των μελών του, που ενίοτε επιβάλλει και έλεγχο του προεδρείου. Στα πλαίσια των καθηκόντων μου στις 20.10.2017 μετέβην στα γραφεία του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας (Ιν. Κα.Δι.Λ.), δημιουργός και φορέας του οποίου είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, που εδρεύει επί της συμβολής των οδών Δευκαλίωνος 18 και Πατρόκλου, προκειμένου να καταθέσω αίτηση χορήγησης αντιγράφων, αφορώντα τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στο Ιν.Κα.Δι.Λ., ερήμην τόσο των μελών του ΔΣ όσο και όλων των δικηγόρων Λάρισας.

Τα όσα διαδραματίσθηκαν στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο του ΔΣΛ και πρόεδρο του Ιν.Κα.Δι.Λ κο Κατσαρό μνημονεύονται στην από 20.10.2017 εξώδικη διαμαρτυρία μου, κοινή μετά του συναδέλφου Ανδρέα Ανδριτσόπουλου, παρόντα κατά την εγχείριση της αιτήσεως, την οποία κοινοποιήσαμε με δικαστικό επιμελητή στον πρόεδρο και η οποία έχει επί λέξει ως εξής: «Όπως σας είναι γνωστό, σήμερα και ώρα 12.30 με την ιδιότητά μας ως μελών του Δ.Σ του ΔΣ Λάρισας, σας επισκεφθήκαμε στο γραφείο σας και έδρα του Ιν.Κα.Δι.Λ, προκειμένου να σας υποβάλουμε αίτηση χορήγησης εγγράφων του Ιν.Κα.Δι. Λάρισας, του οποίου είστε πρόεδρος και ο Σύλλογος ένας εκ των φορέων. Τελείως απρόκλητα αρνηθήκατε την παραλαβή και την καταχώρηση της αιτήσεως την οποία         προκλητικά σχίσατε, μας αποπέμψατε δε σκαιότατα, με τις απαξιωτικές φράσεις «βγείτε έξω ρε, εγώ είμαι ο Κατσαρός και δεν με ελέγχει κανένας, θα κλειδώσω την πόρτα και θα μείνετε μέσα, κάντε μου ό,τι μηνύσεις θέλετε, κάνετε ό,τι γουστάρετε και πήγαινε Φαίδρα να γράψεις αυτά που έγιναν στο f/b όπου είναι ο φυσικός σου χώρος, όπως κάνεις συνέχεια». Διαμαρτυρόμεθα εντονότατα για τη συμπεριφορά σας αυτή, η οποία είναι άκρως προσβλητική, αναιτιολόγητη και αναίτια και επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας»

Στα όσα αναγράφει λοιπόν ο κ. Κατσαρός γεγονότα αποτελούν ότι:

1. Το Ιν. Κα.Δι.Λ στεγάζεται στα γραφεία του ΔΣΛ, στερείται γραμματειακής υποστήριξης και τηλέφωνα επικοινωνίας έχει τα τηλέφωνα του ΔΣΛ.

2. Οι πρόσφατες αρχαιρεσίες του Ιν.Κα.Δι.Λ. έλαβαν χώρα εν αγνοία των Δικηγόρων και μέλη-διαχειριστές εκ μέρους του ΔΣΛ διορίσθηκαν οι Δημήτριος Κατσαρός, Τρύφων Τσάτσαρος και Γεώργιος Νασιακόπουλος (δεν υπήρχαν άλλες υποψηφιότητες αφού ουδέποτε προσκλήθηκαν προς υποβολή υποψηφιοτήτων οι Δικηγόροι Λάρισας είτε με πρόσκληση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ή με SMS όπως ενημερώνονται για κάθε εκδήλωση).

3. Ο κ. Κατσαρός έσκισε και πέταξε στην κάλαθο των αχρήστων αίτηση χορήγησης αντιγράφων Δικηγόρου.

4. Δύο δικηγόροι αναγκάσθηκαν να κοινοποιήσουν εξώδικη διαμαρτυρία για τη συμπεριφορά του προέδρου.

5. Η αίτηση μετά το σκίσιμό της κοινοποιήθηκε με δικαστικό επιμελητή στον πρόεδρο του Ιν. Κα.Δι.Λ. κ. Κατσαρό.

Μέχρι και σήμερα δεν μου έχουν χορηγηθεί τα αιτούμενα έγγραφα.

6. Ο κ. Κατσαρός κάλεσε το δημοσιογράφο Παναγιώτη Γαρουφαλιά να αναμένει (τι άραγε;) έξω από τα γραφεία συνεδρίασης του εκτάκτου ΔΣ του ΔΣΛ της 23ης .10.2017, το οποίο ΔΣ ουδεμία απόφαση έλαβε επί των γεγονότων, παρότι θέμα ημερήσιας διάταξης είχε τεθεί από τον ίδιο «Απρόκλητη επίθεση μέλους ΔΣ κατά του προέδρου του ΔΣΛ».

Είναι αναληθές ότι η δηλούσα εξύβρισα και ήρθα σε οποιαδήποτε σωματική επαφή, επιτέθηκα, απώθησα ή και έδειρα τον Δημήτριο Κατσαρό. Θα μου προκαλούσαν αγανάκτηση οι δηλώσεις του, εάν δεν στοιχειοθετούσαν σωρεία αδικημάτων.

Ο καθείς είναι ελεύθερος να επιλέξει το επίπεδο της δημόσιας συμπεριφοράς του αλλά ουδείς, όποιο αξίωμα και αν κατέχει, μπορεί να συμπαρασύρει σε αυτό οποιονδήποτε, μετερχόμενος αναλήθειες και συκοφαντίες. Ο κος Κατσαρός θα πρέπει να γνωρίζει ότι σε έλεγχο υπόκειται όποιος κατέχει δημόσιο αξίωμα. Ότι όταν απαιτείς τον σεβασμό των μελών που εκπροσωπείς και σέβεσαι τον θεσμικό ρόλο που έχεις αναλάβει, οφείλεις πρώτος να δίνεις το παράδειγμα της ευγένειας, της ψυχραιμίας και της νηφαλιότητας και όχι να αντιδράς κατά τρόπο εξυβριστικό και σκαιό και μη αρμόζοντα σε Δικηγόρο.

Οι ανειλημμένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και η ευθύνη απέναντι στους εντολείς μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω κανένα δημόσιο διάλογο με τον κ. Κατσαρό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass