ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Δημοσκόπηση πυροδοτεί (προεκλογικά) σενάρια

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2017 22:14

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Οι δημοτικές εκλογές αργούν ακόμη, αλλά όπως φαίνεται στην Αγιά κάποιος ή κάποιοι έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται γι’ αυτές.


Αυτό δείχνει τηλεφωνική δημοσκόπηση που εδώ και λίγες ημέρες «τρέχει» στην περιοχή, η οποία ζητάει τη γνώμη των κατοίκων του Δήμου Αγιάς για συγκεκριμένα άτομα. Για τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα, για τον αντιδήμαρχο Βασίλη Λέτσιο, για τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Γρηγόρη Καλαγιά, για τον μέχρι πρότινος δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Καλαγιά, αλλά τώρα πια ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στα παράλια και κυρίως στο Κόκκινο Νερό με τουριστικές επιχειρήσεις, Αντώνη Μπεϊνά, για την πρώην βουλευτή Βάσω Αλεξανδρίδου και για τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας απόστρατο αξιωματικό του στρατού Χρήστο Χατζησαλάτα.
Πέραν της γνώμης που ζητείται γι’ αυτούς, η εταιρία, που έχει αναλάβει τη δημοσκόπηση, ζητά τη γνώμη των ερωτηθέντων για τον Δήμο Αγιάς, για προβλήματα της καθημερινότητας, για θέματα κοινωνικής πολιτικής και αθλητισμού, για το αν υπάρχει διαφάνεια στις αποφάσεις της νυν δημοτικής αρχής, ενώ δύο ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το ποιο κόμμα ο ερωτώμενος ψήφισε κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και ποιο θα ψηφίσει στις επόμενες.
Η δημοσκόπηση συνεχίζοταν ως προχθές Δευτέρα, πολλοί είναι αυτοί που ερωτήθηκαν και αρκετοί αυτοί που δεν ενοχλήθηκαν τηλεφωνικά ακόμη από την εταιρία, κάτι που ίσως σημαίνει ότι η δημοσκόπηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
Όπως και να ‘χει, το όλο θέμα κουβεντιάζεται ευρέως πια στην Αγιά, οι συζητήσεις και η σεναριολογία δίνουν και παίρνουν και ο καθένας προτάσσει τη δικιά του εκδοχή για το ποιος μπορεί να έχει «παραγγείλει» μια τέτοια δημοσκόπηση… 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass