ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ

Στερνό αντίο στο χαμογελαστό παιδί…

*Παρουσία πλήθους συγγενών, συμμαθητών, φίλων

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2017 22:15

Με παρέα την ηλεκτρική του κιθάρα και με σύνθημα «μια βόλτα πήγα μόνο» πάνω στη φωτογραφία του, ο 15χρονος Κωνσταντίνος Μπαμπανιάρης «άκουσε» το αντίο από εκατοντάδες φίλους, συγγενείς, συμμαθητές, καθηγητές, γείτονες που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Όσσας.

Όλοι με ένα δάκρυ και ένα χαμόγελο για το παιδί που αν και έζησε τόσο λίγο κατάφερε να αγαπηθεί τόσο πολύ. Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς του, την αδερφή του, τους παππούδες και τις γιαγιάδες του. Έχασαν το βλαστάρι τους. Μεγάλη συμφορά για τη γειτονιά του τους Αμπελόκηπους. Δυσαναπλήρωτο το κενό για τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του στο 8ο Λύκειο που ήταν όλοι εκεί για να τον χαιρετήσουν όπως του άξιζε. Με ζωντάνια και αυθορμητισμό.

Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει όμως πόσο βιαστικά και άδικα έχασε τη ζωή του ένας 15χρονος. Πόσο περίεργο παιχνίδι του έπαιξε η μοίρα το προηγούμενο Σάββατο απόγευμα. Όταν 25 χιλιάδες βολτ διαπέρασαν το κορμί του ανάμεσα σε δύο βαγόνια. Μεταφέρθηκε με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας όμως λόγω της έκτασης των εγκαυμάτων (90% του σώματος) ο μαθητής διακομίσθηκε στην Αθήνα. Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας έχασε τη μάχη και χθες οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία κάτω από τον ουρανό της συννεφιασμένης χθες Όσσας.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass